Aktywne Wpisy

hokei00 +190
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz
yahoomlody +21
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze
![20-latek z BMW popisał się driftem w centrum miasta [VIDEO]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b9819c98698c7f6b72cae494b1787d01a34727fbda0c807d0817cb985f835264,q80.jpg)

Pytanie od początkującego kierowcy: czy jest jakiś sens jeżdżenia drogami ekspresowymi, gdy przejazd drogą krajową do tego samego celu zajmuje niewiele więcej czasu (np. +5-10 minut / +10-25% czasu przejazdu)? Podczas jazdy 50-70 km/h stresuję się mniej niż jadąc 90-110 km/h, wydaje mi się też, że ryzyko poważnych wypadków jest niższe. Co o tym sądzicie?
Przy okazji: czy mając prawo jazdy od 18 miesięcy, mogę (jeśli chcę) założyć sobie zielone listki na szybach, w prawym górnym rogu przedniej i w prawym dolnym roku tylniej szyby (patrząc od wewnątrz)?
#pytanie #prawojazdy #motoryzacja #prawodrogowe #prawo #samochod #samochody
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: Naklejka-na-samochod-Zielony-Listek-dla-Kierowcy
Pobierz@mirko_anonim: raczej błędnie bo na ekspresówce praktycznie nie masz skrzyżowań kolizyjnych i wielu zakrętów w przeciwieństwie do zwykłej drogi no i nie ma rowerzystów czy maszyn rolniczych
to ja mam dla ciebie eksperyment do wykonania. Co prawda nie wiem gdzie mieszkasz, ale jakbys mial jechac gdzies np ze Slaska nad Baltyk.
to w jedna strone pojedz eSka a w druga krajowkami.
ja tam wole jezdzic ekspresowkami, mimo ze nawet nad morze mialem o 90km dalej