Aktywne Wpisy

Ana77 +33
Boże, nienawidzę siebie. Nienawidzę, że zmarnowałam młodość i nigdy niczego nie doświadczyłam.
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
Jak widzę moje młode kuzynki, które moją już chłopaków to czuje potworny żal, że całą młodośc siedziałam w czterech ścianach. Boże jak mnie to boli jak widzę ich relacje i wsparcie chlopaków dla nich. Ich radość życia i to, że mają z kim spędzać czas. Jak na to patrze to dla mnie kosmos i rzecz nieosiągalna.
Ja całe życie w
NiebinarnyBizon +51

![Szpitale przekładają zabiegi, bo NFZ nie płaci [edycja 2025]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/e651cdd2df8622992dce7e129dc702ca591ed675fa66f972e7584cc252a01bef,q80.jpg)

wiem ze to rok 2018 ale widać ze Ubisoft umie w fabułe i ogólnie w dobry gry, ja w ogóle firmę Ubisoft szanuje od małego i do dzisiaj nie mam żadnych do nich zastrzeżeń jeśli chodzi o gry, jedyne co by się przydało zmienić w ich grach to zadanie poboczne i aktywności, znaleźć jakiegoś lepszego scenarzystę co ma ciekawsze pomysły żeby pisać lepsze zadania i te gry będą praktycznie idealne.
#gry #dyskusja #farcry #pcmasterrace #xbox #ps5 #ubisoft
źródło: far-cry-5-joseph-seed-in-church-v63u3qubb8yc4e7j
Pobierz@karix98
lol, nie, w żadnym wypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ubisoft umie w klimat, ale absolutnie nie w fabułę, przynajmniej w ostatnich latach.