Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @ Czesterek

OK, ale czego się boisz konkretnie? Jakie masz zainteresowania?

nawet nie wiem czego sie boję. dotyku juz nie, bo za typową radą normików poszedłem na te słynne kursy tańca i nauczylem sie czuć komfortowo tańcząc nawet w zwarciu z obcymi dziewczynami. nie mam pojęcia. za dzieciaka miałem przez mamusie feministke wpajane, ze dziewczynek nie wolno zaczepiać jak sobie nie życzą, może dlatego. ale te ewidentnie sobie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @snieg47

jakie rady dali?

cos w stylu przyznac sie lasce ze sie jest nieśmiałym albo ze nigdy zadnej nie miałem. w sumie tej co z nią sie spotykalem dluzej to sie przyznalem, bo i tak sie sama zczaiła, ale nic to nie zmieniło. w sensie, nie wpadla na pomysl zeby mnie powoli stopniowo przyzwyczaic, ale tez nie odrzucila mnie z miejsca, zapraszala mnie pare razy do siebie
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @reydel

nie, nie masz prawa, wypad z tagu. Zamykam temat.

lurkuje od 12 lat chyba wiec prosze sie odwalic.

swoja droga, ostatnio widzialem piekne zaoranie tych przegrywowych stereotypow – bylem na miescie z dwiema dziewczynami i jednym facetem. byl starszy ode mnie, nizszy (a ja wysoki nie jestem xd), grubszy,włosów miał o wiele mniej ode mnie (tylko resztka dookoła, cała góra łysa), jakis specjalnie inteligentniejszy tez nie byl, a
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @reydel

w sumie niezły bait. Przemiana z piwniczaka do oskarka, nie widziałem tego jeszcze.

to nie bait. chciałbym zeby tak było. przemiana? nieudana jak
  • Odpowiedz