Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WielkiNos jest jedna subtelna różnica: kontekst. Równie dobrze mogłaś wrzucić jak jadą po Czarodzieju albo #frajerzyzmlm

o ile osoba otyła szkodzi głównie samej sobie to propagowanie syntholu w sportach siłowych jest rakiem, który może mieć opłakane konsekwencje dla amatorów, którzy obejrzą pajaca i pójdą za przykładem
  • Odpowiedz
  • 4
jest jedna subtelna różnica: kontekst. Równie dobrze mogłaś wrzucić jak jadą po Czarodzieju albo frajerzyzmlm

@Kamokamo Kontent nie kontekst faktem jest, że wielu facetom ciężko przechodzi przez gardło powiedzenie czegoś miłego i sobie jadą aż miło. Te komentarze do Szymona też można inaczej ująć, a nie go chamsko wyzywać.
  • Odpowiedz
  • 5
@WielkiNos
Plus size, to by znaczyło wg mojego rozumienia +1 rozmiar do normalnego, a zatem powinniśmy mówić o rozmiarze 36-40 (zdania ekspertów zapewne są podzielone xd). No nie wiem czy ta kobieta się zmieści w 40, mam wątpliwości.
  • Odpowiedz
@WielkiNos: przypakowany, łysy i wygląda jak brudnopis
Dlaczego niebiescy mieliby pisać superlatywy?
Chłopaki z siłki, to tak, ale dla przeciętnego faceta to karykatura męskości.
Zdradzę tobie tajemnicę: przy tak rozbudowanych mięśniach pewne czynności w ubikacji są problematyczne
  • Odpowiedz
@WielkiNos Bo o to wlasnie chodzi, innym ludziom nie zalezy na twoim szczesciu, gnebic lepszych faworyzowac gorszych, pomysl jak by ludzie wygladali gorzej od Ciebie to kto bylby najladniejszy ? i oto sekret społeczeństwa a inni wmawiaja ci ze jestes slaby i nic nie warty, dlatego trzeba otaczac sie fajnymi ludzmi a reszte miec w jajku ale zapachnialo gadka motywacyjna ala #frajerzyzmlm
  • Odpowiedz
Kobieta plussize wrzuca zdjęcie na insta, różowe paski: pięknie wyglądasz kochana, aż przyjemnie do ciebie zaglądać, świetny look!

@WielkiNos:
No i po co tak kłamią? Jak jej ktoś w końcu prawdę powie to się załamie.

• Odpowiedz