Aktywne Wpisy
WlochMokry92 +17
Auto za 35tys. Złotych, a tu taka wiadomość od sprzedającej. Za taki hajs nikt nie kupi kota w worku, ale typiara za pewne szuka jelenia. Co myślicie? #motoryzacja
źródło: 1000004746
Pobierz
Kenteris +219
Jakkolwiek żałośnie by to nie brzmiało, to fajnie, że jesteście. I fajnie, że są igrzyska. Przechodzę teraz przez najgorszy czas w całym moim życiu i kurczowo chwytam się wszystkiego, co pozwala mi zająć myśli i choć na chwilę odwrócić uwagę od tego co zalega mi w sercu. Igrzyska, a zwłaszcza przebywanie tutaj, czytanie waszych komentarzy, pisanie swoich - ratuje mnie i sprawia, że potrafię się uśmiechać. Także dzięki Wam. Dzięki też Kacperkowi,

Czy posiadanie własnego #mieszkanie może zmienić coś dla chłopa na rynku świń? Mentalcel here, niby nie mam problemu z gadaniem z loszkami na stopie koleżeńskiej, ale praktycznie nie próbowałem czegoś więcej w swoim nędznym życiu. Ale myślę sobie, że skoro taki @prawiczek92 wychodzi to ludzi i jakoś mu idzie, to mnie tym bardziej - wyglądam trochę lepiej i jestem klikaczem w kąkuter a nie robolem z taśmy. Miałem iść na #roksa by w końcu zrzucić z siebie to brzemię, ale wniosek o krechę 2 % już złożony i w sumie myślę czy nie warto na jesień zacząć w końcu wychodzić do ludzi mając własny kwadrat. 2 pokoje w płycie z lat 80., ale zawsze to swoje. Nawet remontować nie trzeba za bardzo, bo generalka była 3 lata temu. I to przez osobę prywatną, a nie przez flippera. Niby mogłem wcześniej też coś działać, ale zawsze na wynajmie krępowali mnie kręcący się lokatorzy i ściany z kartonu, gdzie było słychać każdy pierd.
#zwiazki #podrywajzwykopem
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Jaki mentalcel? Co Ty sobie wkrecasz? Mentalcel to ktos komu laski same wysylaja sygnaly zainteresowania a wrecz same wskakuja do lozka ale sa niekumaci i nie widza tego co sie dzieje bo nie maja rozbudowanej inteligencji emocjonalnej. Zaden mentalcel nie okresli sie mentalcelem bo gdyby wiedzial
@pieczony_szczur_z_ogniska: w wieku 14 lat mogłem mieć pierwszy raz i propozycja wyszła od drugiej strony, skitrałem się i peszyły mnie babskie atencje. w wieku 26 lat pierwszy raz u divy. Także są mentalcele.
https://incels.wiki/w/Mentalcel
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ziom pytał czy mu zakup mieszkania pomoże a ty się rzucasz o jakieś głupie definicje, lol
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord