Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 68.1% (654)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.9% (307)
hyperlink +14

#raportzpanstwasrodka
edit: wykop ma parę ciekawych bugs, także w UI
Jeżeli Azja południowo-wschodnia to:
A jeśli chodzi o odpowiedź na twoją ankietę Filipiny.
Chciałbym móc podróżować z bronią palną. Na każdej plaży te zwierzęta atakowały kobiety. To jest patologia. Chcecie sobie podróżować? Spoko, ale nie dziwcie się, jak banda tubylców zacznie skakać przy was jak małpy
Nr 2 Tajlandia. Łatwość podróżowania, bardzo dobre jedzenie, różnorodność
Mam małe doświadczenie z Laosem, ale dla mnie to jest piękny kraj,
Ale fakt ze
Co do karaibów to polecam Vibe CT FM
https://trinidadradiostations.net/vibe-ct/
Różnorodność etniczna. Język filipinski tagalog jest językiem sztucznym mało który filipinczyk się nim posługuje. Społeczeństwo plemienne choć wyedukowane.
Filipinczycy są,ambitni z każdym Filipinczykiem nawiążesz kontakt w języku angielskim. Szlifują często angielski do perfekcji, są w stanie
A co do stolicy Laosu, to jeżeli ktoś by chciał tam lecieć to polecam jedną noc i ucieczkę do pobliskich miast
Np spaghetti robią na słodko, kiełbasę chorizo na słodko
Wieprzowe Adobo jest robione na słoninie
Mleko kok9sowe mieszają z mlekiem skondensowanym.
Ale kurczak z różna przepyszny tak samo swiniak z różna, lody halo halo warte polecenia.
Street food tłusty ale w miarę dobry... A jak już nie chce się filipinskiego jedzenia