Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: to znaczy co konkretnoe odwalala...? Bo tak p------i wiekszosc mezczyzn, kiedys podloge zmywalam to tez mi sie oberwalo, albo ze nie mam mozgu bo nie wlaczylam nawiewu, wiec naprawde jako facet nie jestes dla mnoe zadnym realnym autorytetem w kwestiach oceny kobiety. Rownie dobrze ty mozeez byc p----------y i przekonany kompletnie bezzasadnie o wlasnej nieomylnosci... Prosze przyklady bo smeciles bardzo dlugi o tym sym w kolko a konkretow zero.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: niezaleznie od tego czyja jest racja widsc ze nia gardzisz a nie ma nic gorszego niz zycie z facetem ktory toba gardzi. Z czasem sie zestarzeje i znienawidzisz ja winiac za to ze nie jest taka jaka chciales. Krotko mowiac - wlasnie niszczysz jej zycie. Ona dostrzega twoje uczucia nawet jesli zupelnie podswiadomie. Oddaj jej przysluge i zostaw ja. Znajdzie kogos kto ja pokocha i kto z wdziexznosxia narobi
  • Odpowiedz
@lexico: nie jest mu zal jej tylko siebiw, bo boi sie stracic cos co ju ma. Jest mu jej zal, ja prdl, mi jest zal ze ma takiego fagasa ktory ze strachu bedzie trzymal laske w najlepszych latach jej zycia, a potem zostawi bo juz beda sie tak nienawidzic. Marnowanie zycia tej laski, a za kilka lat nikt jej nie zechce, poza zdesperowanymi dwudziestolatkami. Jalny sie o nia troszczyl to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jaki kwik różowych bo napisałeś że różowa jest upośledzona ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miałem w sumie ostatnio podobną sytuację. Z tym że może nie nazwałbym dziewczyny upośledzona, ale raczej dość infantylną, dziecinną.

Nie podobało mi się to, więc przestałem kontynuować znajomość.

Polecam zrobić to samo. I na przyszłość, najpierw się drugą osobę poznaje, później rócha i tworzy związki.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Kocham Cię to jest bardzo poważna deklaracja, tymi słowami nie powinno się szafować i ich nadużywać. Bo to jest zobowiązanie. Nie świadczy to dobrze o tej Twojej autystce, że tak sobie bez zastanowienia powiedziała, że Cię kocha. Może się w Tobie zakochała, albo przywiązała. Natomiast o byłych już tak- dały sobie czas, aby rozeznać się w swoich uczuciach i Ciebie poznać, przemyślały, co deklarują.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @Ulfric_Stormcloak

jaki kwik różowych bo napisałeś że różowa jest upośledzona ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No niestety, ludzie bardzo często obrażają się gdy ktoś powie, że różni ludzie mają różne zdolności mentalne, a w szczególności, że pewni
  • Odpowiedz