Aktywne Wpisy

realityq +169
Moja Mirabelka jedzie sobie pociągiem, zaraz obok siedzi jakiś hipis od którego śmierdzi czosnkiem i potem, dziadki siedzenie dalej dają kiełbasą. Chwilę później dziadek wyciąga telefon i gada na głośniku. Teraz emeryci wyciągneli kiełbe i sobie szamią. Czy ludzie nie wiedzą jak zachować się w pociągu, chociaż umyć się przed podróżą?
#zalesie #kultura
#zalesie #kultura

źródło: temp_file5246465738904575619
Pobierz
Ytarka +90
Miry. Mam złoto xd
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜
Szukałam czegoś na strychu, ale wpadł mi w ręce pamiętnik z czasów gimnazjum z roku pańskiego 2001 i utknęłam na tym strychu XDDD czytam.
Mamy tu jedną naprawdę solidnie udokumentowaną miłosną historię w pakiecie z cierpieniem, intrygą a nawet wątkiem kryminalnym w tle.
Historia jest krótka, ale dynamiczna. Bogata w szczegóły oraz załączniki poświadczające zdarzenia i, jak widać po załączonej notatce z moim podsumowaniem, wielce tragiczna ( ͡° ͜

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Innym razem koleżanka w kryzysie w związku przyszła na obiad. Ewidentnie chciała się j---ć, ale przecież była zajęta więc nawet nmni to do głowy nie przyszlo. Dzisiaj pewnie bym ją zniszczył i nawet by mi powieka nie drgnęła, pozniej odesłał do chłopaka jak szmatę.
źródło: comment_1650380605fUonCg5CRWAXf9O6zgtk8x
PobierzNoo, co ta Warszawa z tobą zrobiła mordo. Dobrze że nie pojechałeś studiować do Białegostoku.
Natomiast w poście chyba nawet nie była to taka sytuacja, bo zajęta dziołcha, która sama się pcha, chyba ma jednoznaczne intencje i z jej perspektywy po prostu uprawiałaby s--s do którego dążyła, ale op dorabia ideologię. :d
źródło: mqdefault[1]
PobierzOdmówiłeś to ty co najwyżej masturbacji