Aktywne Wpisy
karta_z_debetem +198
#stonoga pijany i niespełna rozumu. Gdyby był wypłacalny to można by go pozywać o naruszenie dóbr osobistych. W obecnym stanie rzeczy szkoda czasu najwyraźniej. Podkreślam przy tym, że dla prestiżowych dziennikarzy takich jak np. redaktor Lis jest to wiarygodne źródło informacji. #bekazlewactwa #kanalzero #stanowski
mmenelica +80
Czyli chcecie powiedzieć, że Stanowiski zaaranżował filmik, który nie było fejkowy (brak AI, brak fabrykacji, brak manipulacji montażem), a następnie nagrał 30-minutowy odcinek, na którym wyśmiewa ludzi, którzy uznali go za prawdziwy?
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
Skąd ludzie mieli wiedzieć, że to fejk skoro nagranie było prawdziwe? Aha, na podstawie dwóch randomowych wydarzeń (pokroju wciągnięcia człowieka do silnika na lotnisku), w których była zaburzona linia czasowa xD przecież doskonale wszyscy pamiętają kiedy to było, no tak.
Odszczekacie swoje racje pseudoporządni wszechwiedzący obywatele ? Wiedza jest ogólno dostępna tylko trzeba mieć mózg. A jak się szczeka sloganami typu "szur" to trzeba mieć ku temu podstawy, albo chociaż gram własnej ciężkiej do zdobycia wiedzy. Proszę bardzo. Oto porządne źródło.
Odtrutka to:
-Pregabalina (blokuje kanały wapniowe typu L)
-N-acetylocysteina (powoduje wzrost poziomu glutationu i jest bardzo mocnym antyoksydantem)
-Cholina- Dwuwinian choliny (reguluje poziom glutationu)
-Kapsaicyna (agonista TRPV1, powoduje shift sodu do komórek wypierając wapno)
Jak zastosujecie ten miks to może się Wam mózgi naprostują i zobaczycie jak bardzo daliście się zrobić w bambuko.
PS: założyłem konto na wykopie tylko po to, żeby Wam udowodnić, że od 3 lat jest coś nie tak. Wiem, że nic to nie da, bo 99% ludzi to populiści powtarzający za innymi populistami, ale jak nie spróbuje to mnie złość rozniesie.
#5g #koronawirus #covid #covid19 #zdrowie #dlugicovid #4g #teorieapiskowe #szur
I hui mnie interesuje czy ciebie interesuje co mnie interesuje czy nie interesuje, tu jest mirko i nie zesraj się.
@NamutLibed: przecież autor/autorka to jest koledżu medycyny alternatywnej, wydział "leczenia myślą".
Komentarz usunięty przez autora
3Department of Radiology, Hamot Hospital, University of Pittsburgh Medical Center, Erie, PA; Radiology Partners, Phoenix, AZ, USA"
Za to drugi autor to jest doktor radiologii z wieloma licencjami stanowymi. https://www.doximity.com/pub/robert-brown-md-d4f08943 Ta kobieta jedynie poskładała wszystko w całość i zrobiła research badań, które są jak najbardziej legitne. Popatrz w źródła z których korzystała. Na stronie Pubmedu nie może sobie od tak napisać artykułu ktoś pokroju Jerzego
@NamutLibed: no właśnie ta kobieta odpowiada za koncept badań i konkluzje.
Braun był od spraw technicznych. Zresztą on jest lekarzem praktykiem a nie naukowcem. Pisał pracę o obrazowaniu ultradźwiękowym
i co zrobisz nic nie zrobisz xD
ale mam fajne wideo dla cb jak chcesz zobaczyć
@lubelskikabanos: