Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: No mój ojciec urodził się w czasie wojny i opowiadał jak dziadek mu mówił że często musieli s--------ć z domu żeby nie zginąć więc rzeczywiście żyli w innych czasach. Po tych przeżyciach komuna nie była już taką straszna.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Masz rację, z drugiej strony boomer żyje w bańce i nawet jakby dziewczyna mu powiedziała że jest brzydki to on by to odebrał jako droczenie się więc myślę że wcześniej czy później by kogoś znalazł nawet w obecnych czasach. Taki janusz to często nieatrakcyjny zwierzak ale ma dobry mental, nie to co przegrywy na tagu.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): No dobrze tylko o co chodzi w tym wpisie? To wylewanie żalu? Niech sobie mają Tindera i niech się puszczają. Co w tym złego? Dzietność spadnie? Dla mnie super wiadomość. Kiedyś nie było Internetu i babka musiał wybierać w tym co ma w pobliżu. I odwrotnie też. Może mi jest łatwiej o tym pisać, bo nie mam charakteru do bycia z kimś.

• Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Fajna teoria, szkoda że nieprawdziwa. W PRLu ogólnie ludzie byli brzydsi i biedniejsi. Rownież kobiety. Obecnie każdy przeciętny mężczyzna wchodzi w związek z przeciętna kobietą. Małżeństwa dalej są dwuosobowe a rozkład płci mniej więcej równy. W takim razie kto zawiera te małżeństwa? Jeden chad ma 10 żon? Pomyśl wykopku.

• Odpowiedz
Małżeństwa dalej są dwuosobowe a rozkład płci mniej więcej równy. W takim razie kto zawiera te małżeństwa? Jeden chad ma 10 żon? Pomyśl wykopku.

@mirko_anonim: Chady nie są od tego, żeby żenić się z babami. Jest ich niewielki odsetek wśród mężczyzn, więc nigdy nie wystarczyłoby ich dla wszystkich bab. Oni są od tego, żeby się z nimi zabawiać, dopóki są młode, ładne, jędrne i wolne. Baby, gdy się już "wybawią",
  • Odpowiedz
Jeden chad ma 10 żon?

@mirko_anonim: teraz nie, ale wszystko znowu do tego zmierza. kobietom takie rozwiązanie nie przeszkadza, poliamoria i związki otwarte zyskują na popularności(nie mówiąc już o ogólnym zdegeneraceniu jak normalizacja OF), brakuje tylko żeby jacyś influencerzy z ameryki zaczęli promować haremy i już niedługo na tinderze zobaczysz "facet zaczyna się od 3 kobiet" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz