mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
57
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
AntyBohater
AntyBohater
PS: Pozdrawiam wszystkich chłopa, którym przez brak kobiety rodzina już zarzucała homoseksualizm.

@mirko_anonim: Powiedz rodzinie, że na współczesnym rynku matrymonialny bycie pedałem to wygryw xD
38
JustTheDude
@mirko_anonim: Znowu tinderowy cope.
Zrozumcie incwele że kobiety stanowią tylko 30% użytkowników portali randkowych. To nie tinder zepsuł rynek, to spermiarze to zrobili.
21
ArmageddonPrzeciwBladziom
Małżeństwa dalej są dwuosobowe a rozkład płci mniej więcej równy. W takim razie kto zawiera te małżeństwa? Jeden chad ma 10 żon? Pomyśl wykopku.

@mirko_anonim: Chady nie są od tego, żeby żenić się z babami. Jest ich niewielki odsetek wśród mężczyzn, więc nigdy nie wystarczyłoby ich dla wszystkich bab. Oni są od tego, żeby się z nimi zabawiać, dopóki są młode, ładne, jędrne i wolne. Baby, gdy się już "wybawią",
8
guguszp
@mirko_anonim: a teraz wystarczy
- być przystojnym
- być wysokim
4
itsoverforme32445
@nad__czlowiek 3/10 xD
2
kamil150794
@nad__czlowiek: Ty tak na serio?
2
mirko_anonim
Anonim (nie OP): No dobrze tylko o co chodzi w tym wpisie? To wylewanie żalu? Niech sobie mają Tindera i niech się puszczają. Co w tym złego? Dzietność spadnie? Dla mnie super wiadomość. Kiedyś nie było Internetu i babka musiał wybierać w tym co ma w pobliżu. I odwrotnie też. Może mi jest łatwiej o tym pisać, bo nie mam charakteru do bycia z kimś.

──────
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Fajna teoria, szkoda że nieprawdziwa. W PRLu ogólnie ludzie byli brzydsi i biedniejsi. Rownież kobiety. Obecnie każdy przeciętny mężczyzna wchodzi w związek z przeciętna kobietą. Małżeństwa dalej są dwuosobowe a rozkład płci mniej więcej równy. W takim razie kto zawiera te małżeństwa? Jeden chad ma 10 żon? Pomyśl wykopku.

───────────────────
1
Żeby nie było - nie mam tego kobitkom za złe, po prostu omawiam konsekwencje tego dla mężczyzn

@mirko_anonim: to zdanie psuje wymowę całego wpisu, ale mimo to daję +1, bo reszta brzmi sensownie
1
1masa
1masa
@mirko_anonim: No mój ojciec urodził się w czasie wojny i opowiadał jak dziadek mu mówił że często musieli s--------ć z domu żeby nie zginąć więc rzeczywiście żyli w innych czasach. Po tych przeżyciach komuna nie była już taką straszna.
0
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Masz rację, z drugiej strony boomer żyje w bańce i nawet jakby dziewczyna mu powiedziała że jest brzydki to on by to odebrał jako droczenie się więc myślę że wcześniej czy później by kogoś znalazł nawet w obecnych czasach. Taki janusz to często nieatrakcyjny zwierzak ale ma dobry mental, nie to co przegrywy na tagu.

─────────────
0
p.....m
@mirko_anonim: generalnie w 100% racja jednak trzeba dodać, że to nie tylko wina technologii, ale też simpów wszechobecnych
0
szybki_zuk
szybki_zuk
@mirko_anonim: jak państwo pomaga bezrobotnym kobietom w porównaniu do mężczyzn? Tylko nienoowoluj się na pomoc dla dzieci bo jebnę xD
0
Ranger
@mirko_anonim: ale kocopoły xD
0
czescmampytanie
Jeden chad ma 10 żon?

@mirko_anonim: teraz nie, ale wszystko znowu do tego zmierza. kobietom takie rozwiązanie nie przeszkadza, poliamoria i związki otwarte zyskują na popularności(nie mówiąc już o ogólnym zdegeneraceniu jak normalizacja OF), brakuje tylko żeby jacyś influencerzy z ameryki zaczęli promować haremy i już niedługo na tinderze zobaczysz "facet zaczyna się od 3 kobiet" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
nad__czlowiek
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
0
nad__czlowiek
@kamil150794: całkowicie serio
0