Aktywne Wpisy

Neto +21

co się stało z przemysłem gier komputerowych że nikt nie potrafi stworzyć mocnego fabularnie RPGa, 20 lat mija od wydania KOTOR2, który swoją drogą był wydany w pośpiechu, a do dziś trudno w ogóle mowic o grach które można by z nim zestawić, jak to jest że jedna postać w kotorze 2 ma więcej głębi niż całe uniwersa AAA-slopów? już się nie da napisać dobrej gry? czy klasyczne możemy ale nie chcemy
źródło: swkotor2_2014-12-31_17-05-12-24
Pobierz

Partnerka pokazała mi zdjęcie pierścionka jaki jej się podoba. Poszedłem do Złotnika i zamówiłem, wyszło 1300zl, złoto 585, waga 2g.
Po oswiadczynach okkazało się, że ten na stronie jest z brylantami i malahitem i kosztuje ponad 3tys, a ten mój to jakieś cyrkonie svarowski.
Jestem wkurzony, smutny i zdołowoany.
Nie wiem co powiedzieć ukochanej o tym pierścionku, ona pewnie myśli, że to ten sam, bo nie da się go odróżnić, ale pewnie z czasem te cyrkonie zmatowieją. Poza tym ja też się z tym źle czuje, że Ona myśli, że dostała coś innego.
Co robić? Te cyrkonie są obciachem?
#oswiadczyny #pierscionek #bizuteria #rozowypasek #rozowepaski #niebieskipasek
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Trzeba bylo chociaz wziac z syntetycznym diamentem albo chociaz korundem (szafirem / rubinem / innnym kolorem, 9 w skali, diament 10)
─────────────────────
· Zaakceptował: Dipolarny
Dla kobiety warto.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────
A co myślicie o tym, żeby wziąć ten pierścionek, umówić się z tym zlotnikiem, aby wymienił te kamienie na szlachetne? Może udałoby się to zrobić w jeden dzień, a partnerka by nawet nie zauważyła, że go przez jeden dzień nie miała.
Myślicie, że zauważy roznice? Chyba te cyrkonie się tak nie zniszczą przez
Po prostu nie jest tak trwaly. Jak jestes biedakiem to jej powiedz prawde, a jak zarobisz to jej wymien kamienie. Beda sie trzymac jak to zrobi jubiler (oprawi w lapki - nie na klej)
Ja np jestem takim typem ignoranta gemologicznego, ze wole np syntetyczny rubin - bo mi wystarcza ze wzor chemiczny i trwalosc sie
─────────────────────
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: No to jej to powiedz, ludzie to mają problemy xD Choć to pewnie zarzutka jak zwykle.
Pannie powiedz ze robiony na zamówienie bo ponoć tak lepiej niż w siecowkach i po fakcie wyszło niedogadanie.
Nie musisz się znać na kamykach...
Finalnie cena Cie zdziwiła że za tanio ale już nie było czasu na przeróbki...blablabla
Jak