@mirko_anonim: Zmień towarzystwo mirku, bo nie brzmi to ciekawie. Pomijając kwestie jakichś tych pustaków płci żeńskiej, to jesli ktoś na ciebie krzywo patrzy, bo one się tak zachowały, to nie świadczy o nim dobrze ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: tak się kończy wychodzenie do normictwa z drugiej strony nie ma nad czym rozpaczać skoro to istoty kierujące się wyłącznie instynktem jak zwierzęta
@mirko_anonim: Natury nie oszukasz. Można wyjść z piwnicy ale juleczki szybko sprowadzą chłopa na ziemię. Już z zwykłej ludzkiej przyzwoitości wypadałoby zachować kulturę żeby drugiemu człowiekowi nie zrobiło się przykro, nie rozumiem jak można być niemiłym dla drugiego człowieka, bo jest brzydszy lub biedniejszy. Tyle się mówi o tolerancji, a takie juleczki mają więcej szacunku już dla psa, niż dla przegrywa. Dzisiejsi młodzi ludzie mają problem zobaczyć człowieka w drugim
@mirko_anonim: chlop został zaproszony na domówkę i jeszcze narzeka. Wiesz kiedy ja byłem na domówce ostatnio? Jsk byłem na 7 urodzinach kolegi z klatki obok
@mirko_anonim: jeśli nie bluźniłeś, nie plułeś im w twarz, nie obrażałeś to sygnał że nie z tobą jest problem a z tym towarzystwem. Ludzie na poziomie zachowują się zupełnie innaczej, nie mam na myśli Ciebie tylko pozostałe towarzystwo. A sam na przyszłość nie zachowuj się jak dzikus, nie chowaj się, bądź sobą i nie rób nic na siłę.
Anonim (nie OP): Próbowałeś, nie udało się. Olej tych ludzi. To nie są koledzy, nawet znajomi. Im prędzej to zrobisz tym szanse na poznanie innych osób większe. Środowisko w którym przebywasz to patologia.
@BlackpillNaCalego: otóż to. Ile razy człowiek próbował, nawet jak jakieś pojedyncze normiki mnie lubiły i była okazja, każde wyjście do szerszego grona kończyło się tak samo.
@mirko_anonim zamiast chować się w łazience, mogłeś jej powiedzieć żeby wracała do przedszkola gdzie jest jej miejsce, bo na takim poziomie inteligencji się zatrzymała.
@mirko_anonim: Aż dziwnie o tym myśleć. Nie powiem żebym był królem domówek ale zawsze byłem w stanie nawiązać jakąś tam konwersację czy to z różowym czy z niebieskim. Nie powinieneś może odwiedzic psychologa czy kogoś w tym stylu? Tj możliwe że to wynika z brzydoty fizycznej, ale może masz jakieś zachowanie które tak odstrasza od ciebie dziewczyny? Jeśli to np piskliwy ton głosu, czy potliwość to może byłbyś w stanie
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@BlackpillNaCalego: otóż to. Ile razy człowiek próbował, nawet jak jakieś pojedyncze normiki mnie lubiły i była okazja, każde wyjście do szerszego grona kończyło się tak samo.
Nie powinieneś może odwiedzic psychologa czy kogoś w tym stylu? Tj możliwe że to wynika z brzydoty fizycznej, ale może masz jakieś zachowanie które tak odstrasza od ciebie dziewczyny? Jeśli to np piskliwy ton głosu, czy potliwość to może byłbyś w stanie