Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#nieruchomosci #kredyt2procent #kredythipoteczny

Jest opcja dowiedzieć się gdzieś czy doradca złożył wniosek o kredyt 2%? Mój miał złożyć wniosek już chyba trzy tygodnie temu, a nadal do mnie wypisuje o przesłanie jakiś dokumentów i myśle, że tego wniosku jednak nie złożył. Można to gdzieś sprawdzić ?

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: najprostrzą metodą jest alert bik, ale teraz nie ma chyba reguły, kiedy bank sprawdzi przez kolejki. Mojemu papiery dałem w czwartek, w piątek miał wysłać kurierem do regionalnych oddziałów PKO BP i Pekao SA. Dziś miałem alert bik od PKO.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja mam wrażenie że to jest jedna wielka klika oszustów... napisz do mnie na PW to Ci powiem co i jak powinieneś mieć. Jak najszybciej kup sobie alert bik a najlepiej bik plus raport bik wtedy bedziesz miał info o nowych sprawdzaniach przezz bank poprzez alerty a stare zanim kipiłeś z raportu wyjdą
  • Odpowiedz
Jest opcja dowiedzieć się gdzieś czy doradca złożył wniosek o kredyt 2%? Mój miał złożyć wniosek już chyba trzy tygodnie temu, a nadal do mnie wypisuje o przesłanie jakiś dokumentów i myśle, że tego wniosku jednak nie złożył. Można to gdzieś sprawdzić ?

@mirko_anonim: Dodatkowe dokumenty najprawdopodobniej świadczą o tym, że wnioski są złożone i wymagają uzupełnienia. Najlepiej jak najszybciej uzupełnić dokumenty i skontaktować się ze swoim doradcą.
  • Odpowiedz