Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Amber_Waves +60
#slubodpierwszegowejrzenia Jaka nie byłaby Kaja, to Batyr ma energię i wygląd starego dziada.

Zapytam z anonimowych, bo byście mnie zjedli z prawdziwego konta i bym do końca mirkowania miałbym u was przerąbane za takie głupie pytania xdd
Generalnie dopiero zaczynam swoją przygodę z perfumami i zauważyłem, że są perfumy idealne na lato, oraz na zimę. Czy jest mi ktoś w stanie wytłumaczyć jak to dokładnie działa?
+ Zapach perfum idealnych na lato, najlepiej czuć gdy jest gorąco? a zapach na zime, najlepiej czuć, kiedy jest zimno?
- Bo jeśli tak to troche dziwnie by u mnie wyglądało. W lecie zawsze jestem w klimatyzowanym pomieszczeniu, a jak jest zima, to w ciepłym miejscu.
Ja jestem chyba jakiś głupi, ale niech mi to ktoś na spokojnie wytłumaczy jak to jest.
Może tu nie chodzi o temperature, tylko o sam zapach, który pasuje na daną pore roku? Chociaz czytałem tutaj:
https://wykop.pl/wpis/61358007/perfumy-150perfum-411-150-giorgio-armani-emporio-a
'' Oprócz zimy i jakichś klubów czy dyskotek nie wyobrażam sobie zastosowania dla SWY. Mdły, słodki, gęsty, ciężki aroma ''
Jeśli taka perfuma nadaje się tylko w zimniejszej temperaturze, a ja w zimie siedze w cieplych pomieszczeniach, to chyba nie jest dobrym pomyslem, aby się nim psikać?
Błagam niech mnie ktoś sprostuje
#perfumy
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: 762c3e16-44d3-42db-bed4-40143f808fac_i-giorgio-armani-emporio-stronger-with-you-intensely-woda-perfumowana-100-ml
Pobierz@mirko_anonim: Kiedyś zapytałem kolegę, jakiego używa zapachu, a potem czy to zapach taki na lato, czy na zimę, a on się zaśmiał i powiedział, że skoro coś ładnie pachnie, to chyba cały rok, nie? Ale wytłumaczyłem mu o co mi chodziło i bardzo mu się spodobała moja odpowiedź więc Ci napiszę tak jak to wtedy powiedziałem.
Wyobraź sobie, że
Nie piskaj na siebie pół butelki jak to wielu ka zwyczaju.
A co do pytania to lekkie orzeźwiające nuty to lato a cięższe, korzenne zapachy to zima.