@power-weak: ten typ, który to pisał sam jest 0skarkiem, więc jego słowa i postulaty są w zasadzie bezwartościowe, gdyż nas trollował. A ty ciężko popracuj nad swoją ortografią, bo jest żenująca. Rozumiem, że panny też nie masz, bo żadna nie chce zadawać się z leniwym analfabetą ( ͡º͜ʖ͡º)
@brakloginuf Jakby niektóry z nich są w miarę fajni ale ten wpis jak go zobaczyłem to się w-------m XD Tak zamiast coś zrobić ze sobą cokolwiek to myśl o tym żeby utrudniać ludzia życie XD no po prostu logika 10/10 polecam XD
nad czymkolwiek co się da XD jak się nie da to wtedy przynajmniej nie próbuj niszczyć innym łudzą życia XD
@power-weak: łudzą? tobie polecam popracować nad pisownią bo jest tragedia. A co do niszczenia to skoro normictwo niszczy życie przegrywom to czemu mieliby nie odpowiadać tym samym? ( ͡°͜ʖ͡°) Czy to ma tylko w jedną stronę działać i akurat tą która tobie pasuje?
@ArmageddonPrzeciwBladziom K---a XD piszę to o 3:00 w nocy ale oczywiście według was to przez takie błędy jestem analfabetą leniwy i itp: XD poza tym tamten wpis miał 188 plusów przypadek?
@brakloginuf: Nie czuję się urażony a jedynie oburzony twoją skrajnym d3bilizmem i ignorancją ( ͡°͜ʖ͡°) To zasadnicza różnica.
Co do mieszkania jak w chlewie to może część użytkowników tak mieszka, ja podejrzewam że mogguję znaczną większość normictwa pod tym względem jak i pod względem zarobków więc parobami dla mnie jesteście, zwykłymi prolami ( ͡°͜ʖ͡°)
Co do mieszkania jak w chlewie to może część użytkowników tak mieszka, ja podejrzewam że mogguję znaczną większość normictwa pod tym względem jak i pod względem zarobków więc parobami dla mnie jesteście, zwykłymi prolami ( ͡°͜ʖ͡°)
To było o tobie? bo jak tak to wydaje mi się że masz duże możliwości żeby wyjść z Przegrywu
#!$%@? XD piszę to o 3:00 w nocy ale oczywiście według was to przez takie błędy jestem analfabetą leniwy i itp: XD
@power-weak: ja też piszę o 3:00 i jakoś nie robię takich błędów. Skoro zarzucasz innym, że nie chce nam się nad sobą pracować - i to wg ciebie jest przyczyną naszych niepowodzeń - to ja mam prawo, na podstawie twoich wypowiedzi (bo nie znam cię przecież skądinąd) stwierdzić,
@power-weak: Oczywiście że mam duże możliwości wyjścia ( ͡°͜ʖ͡°) Jak tylko otworzą sklepy z wzrostem i linią szczęki, póki co takich nie widziałem.
I jeszcze dochodzi kwestia co rozumiesz przez wyjście z przegrywu, bo jeżeli w twojej definicji mieści się wzięcie jakiejś samotnej madki po 30 to XD podziękuję, wolę honorowe sudoku.
@ArmageddonPrzeciwBladziom: Nie chce mi się wchodzić w jakieś głębsze dyskusje z motłochem bo mógłbym przecież dopisać że większość p0lek obecnie to jeszcze większe syfiary niż tagowicze którzy wrzucali tu obrazki z reddita ale załapanie że to b8 przekraczało możliwości intelektualne prola XD
Szkoda na takich strzępić ryja bo i tak za daleko do łba mają żeby cokolwiek zrozumieć ( ͡°͜ʖ͡°)
K---a no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
źródło: temp_file1496624094950592979
PobierzTaki 0ski to musiał ciężko pracować na swój sukces ( ͡° ͜ʖ ͡°)
k---a opie przecież takie błędy to wczesna podstawówka
Komentarz usunięty przez moderatora
@power-weak: ten typ, który to pisał sam jest 0skarkiem, więc jego słowa i postulaty są w zasadzie bezwartościowe, gdyż nas trollował. A ty ciężko popracuj nad swoją ortografią, bo jest żenująca. Rozumiem, że panny też nie masz, bo żadna nie chce zadawać się z leniwym analfabetą ( ͡º ͜ʖ͡º)
@power-weak: łudzą? tobie polecam popracować nad pisownią bo jest tragedia. A co do niszczenia to skoro normictwo niszczy życie przegrywom to czemu mieliby nie odpowiadać tym samym? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czy to ma tylko w jedną stronę działać i akurat tą która tobie pasuje?
Ile
A do tego nie każdy ma jedynie ,,problem ze sobą" który trzeba rozwiązać
Komentarz usunięty przez moderatora
Co do mieszkania jak w chlewie to może część użytkowników tak mieszka, ja podejrzewam że mogguję znaczną większość normictwa pod tym względem jak i pod względem zarobków więc parobami dla mnie jesteście, zwykłymi prolami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To było o tobie? bo jak tak to wydaje mi się że masz duże możliwości żeby wyjść z Przegrywu
@power-weak: ja też piszę o 3:00 i jakoś nie robię takich błędów. Skoro zarzucasz innym, że nie chce nam się nad sobą pracować - i to wg ciebie jest przyczyną naszych niepowodzeń - to ja mam prawo, na podstawie twoich wypowiedzi (bo nie znam cię przecież skądinąd) stwierdzić,
I jeszcze dochodzi kwestia co rozumiesz przez wyjście z przegrywu, bo jeżeli w twojej definicji mieści się wzięcie jakiejś samotnej madki po 30 to XD podziękuję, wolę honorowe sudoku.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Brawo! Tak właśnie trzeba wyjaśniać normicki plebs.
Szkoda na takich strzępić ryja bo i tak za daleko do łba mają żeby cokolwiek zrozumieć ( ͡° ͜ʖ ͡°)