Aktywne Wpisy

Lewusx +150
Siemanko.
Kolejna gruba przemiana, tym razem w pełni naturalna, bez spalaczy, bez dopingu.
Zdjęcia przed - 14 maja, 2024.
Zdjęcia po - 2 lutego, 2025.
Kolejna gruba przemiana, tym razem w pełni naturalna, bez spalaczy, bez dopingu.
Zdjęcia przed - 14 maja, 2024.
Zdjęcia po - 2 lutego, 2025.
źródło: 90A98B4D-3E5D-46CF-B624-FFEB640C80DB
Pobierz
Kamienie +50
Miałam p--------y koniec ciąży (nadciśnienie), poród (22h) i potem 3 dni braku snu na oddziale poporodowym, dodatkowo brak wsparcia od rodziny po porodzie (wszystkim ciągle coś wypadało, a niebieski nie wybrał jeszcze ojcowskiego), mam depresję poporodową (ciągłe myśli, że coś mi jest i osierocę dziecko), na którą się leczę, teraz mam nawrót SIBO, schudłam 4kg w styczniu do 43 kg aktualnie, ledwo żyję, a leczenie tego gówna mnie dojeżdża. Na dokładkę w

K---a no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
źródło: temp_file1496624094950592979
Pobierz1: każdy jest inny Ja np: czuję się pół świadomy bo jestem śpiący ale nie mam ochoty iść spać XD
2: Nie mój cały wpis był o tym że niektórzy z was chcieli by utrudniać ludziom życie zamiast pracować nad sobą i jestem stanie zrozumieć że jak ktoś ma poniżej 170cm i ryj brzydki to wtedy może uważać że przez to przegrał życie ale jak widzę typa który mówi że
1: ile wzrostu masz? jeśli mniej niż 175cm to ok a jeśli więcej to wtedy to zwykła wymówka (Tak 175cm to nie jest niski wzrost) Szczenke można poprawić i to za darmo są na to treningi no chyba że masz cofnięta to wtedy tylko operacja lub coś innego co to lini włosów to nie będę się wypowiadał bo się nie znam
2: czy naprawdę według was Brak baby=przegryw?
Pewnie chodziło ci o szczękę, jakie to treningi? żucie tej piłki z aliexpress? XDDD chłopie
Edit: A to podobno jakiś oskarek pisał, niemniej nie każdy z problemami przegryw to j----y menel który życzy innym najgorzej. Nie generalizujmy :(
1: A gdzie ja napisałem że wiem w jaki sposób przegrałeś życie a po prostu napisałem 2 pytania i 1 poradę
2: (napisałem źle "szczęka przepraszam) Nie są treningi na internecie na szczękę resztą sam robię i są efekty
1: Nie obchodzi mnie kto to napisał bo 186 plusów? Czyli jednak dużo ludzi też by chciała tak zrobić
2: Napisałem "niektórych z was logika" nie " "wszystkich"
Ps2 to taka konsola
Aristotelis Sokratis Onasis swego czasu był jednym z najbogatszych ludzi na świecie mimo że jego rodzina straciła cały majątek i zaczynał właściwie od zera ( ͡° ͜ʖ ͡°