1: Dobra muszę przeprosić ciebie za te mówienie o wzroście bo faktycznie jeśli masz po niższej 180cm to trudno będzie znaleźć kogoś faktycznie moim największym błędem było myślenie takie jak moje bo zapomniałem że większość ludzi nie jest Aseksualnymi aromantykami tak jak ja XD Jak mówiłem o wzroście to chodziło mi o Normalnie funkcjonowanie bo 175cm+ wystarcza według mnie
2: pomimo tego to wciąż nie będą stanie zrozumieć jak dla
@power-weak: bo tutaj jest mega toksyczna społeczność i ciągnięcie ludzi w dół, bo najlepiej narzekać i zazdrościć niż iść na terapię. Ja miałam pół roku brania leków na nerwicę i depresję, trochę minęło zanim zaakceptowałam siebie, jak wyglądam i że powinnam skupić się na swoim rozwoju by nie być zgorzkniałą. Przegrywy tego nie rozumieją, zasłaniają się wzrostem czy nie taka szczęką a tak naprawdę pod kopułą mocno nie gra.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja dalej nie napisałeś w jaki sposób normictwo jak wy nazywacie zwykłych ludzi uprzykrza i niszczy życie przegrywom XD Chętnie dowiedziałbym się co świat robi zle i z dobroci serduszka spróbuje to naprawić ;)
I nie uważam, ze jak ktoś ma poniżej 180cm to przegrał życie. Nawet cofnięta szczeka w kombinacji ze wzrostem nie jest przeszkoda. Przegrywy znalazły sobie wymówkę na to, żeby nic nie robić ze swoim plebejskim życiem bo
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: Akurat z wzrostem to przesadzasz, na spokojnie można znaleźć partnerke mając te 175 cm wzrostu. To czego brakuje ludziom to nie wygląd w wielu przypadkach a bycie dynamicznym i interesujacym. Sam niejestem więc wiem o czym mówie.
@power-weak: nad czym konkretnie popracować? nad wzrostem czy nad linią szczęki? XD
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: tak dalej użalaj się nad sobą. Miałem dwuch kumpli ruchaczy jeden w szkole średniej a drugi na studiach. Ten ze średniej był brzydki grubasy i jego pot śmierdział ALE nigdy nie bał się zagadać, prawić komplementy, napisać smsy, zbliżyć do kobiety i zawsze był szczery. 4/7 kobiet go odrzucało ale zawsze tą jedna wyrwał i nie startował do tych
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: no i widzisz takie rzeczy jak nie znajomość ortografii nie stanowi przeszkody w życiu. Każdy ma mnóstwo wad ja mam jeszcze całą masę do tego. Ale nie użalam się nad sobą i nie jączę w kółko jak to ja mam źle. Tylko normalnie żyje nie przejmując się pierdołami. I tak w życiu spotykałem się z kilkoma kobietami a z jedną utrzymuję relację do dziś. Te na których mi BARDZO
@power-weak: tak z ciekawości - widzisz że @PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja jest parę poziomów nad tobą? Wyraża myśli w jaśniejszy i śmieszniejszy sposób, punktuje absurdy metaforami których nie rozumiesz do końca (vide mieszkanie), ba - zmusił cię do przewartościowania myśli o wzroście. Czy myśl że ktoś kto w czytelny sposób jest od ciebie mądrzejszy ma inne poglądy prowokuje u ciebie jakąś ich zmianę? To znaczy prowokuje - patrz wzrost - ale czy
tylko że na bycie cymbałem masz wpływ ortografii można się nauczyć, a z zwiększania wzrostu kursów nie widziałem ( ͡°͜ʖ͡°)
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: no widzisz już obrażasz aby się dowartościować i po to oglądasz te patologię aby się utwierdzić że jesteś lepszy. Wiesz kolego nie trzeba znać ortografii aby zarabiać więcej niż średnia krajowa i aby wieść normalne życie oraz aby zakończyć nie najłatwiejsze studia i być fachowcem w swojej dziedzinie.
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: mam również niskich znajomych, ponizej 170, nawet nie zdajecie sobie sprawy jak p---------e i jakie życie możecie prowadzić, mimo niskiego wzrostu. Przegryw to stan umysłu, nie ciała
@mpetrumnigrum Na tym na co się da Higiena czy też inne rzeczy które można zmienić wzrostu czy też linii włosów raczej nie zmienisz ale jeśli masz zaniedbany ryj to wtedy to twoja wina że masz zaniedbany ryj
K---a no tak Zamiast pracować nad sobą to utrudniaj Życie "tym złym Normiką" nie pomyślałem o tym XD po prostu cała logika niektórych z was XD
źródło: temp_file1496624094950592979
Pobierz1: Dobra muszę przeprosić ciebie za te mówienie o wzroście bo faktycznie jeśli masz po niższej 180cm to trudno będzie znaleźć kogoś faktycznie moim największym błędem było myślenie takie jak moje bo zapomniałem że większość ludzi nie jest Aseksualnymi aromantykami tak jak ja XD Jak mówiłem o wzroście to chodziło mi o Normalnie funkcjonowanie bo 175cm+ wystarcza według mnie
2: pomimo tego to wciąż nie będą stanie zrozumieć jak dla
Chętnie dowiedziałbym się co świat robi zle i z dobroci serduszka spróbuje to naprawić ;)
I nie uważam, ze jak ktoś ma poniżej 180cm to przegrał życie. Nawet cofnięta szczeka w kombinacji ze wzrostem nie jest przeszkoda.
Przegrywy znalazły sobie wymówkę na to, żeby nic nie robić ze swoim plebejskim życiem bo
Klaudiusz to miał charakter nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: tak dalej użalaj się nad sobą.
Miałem dwuch kumpli ruchaczy jeden w szkole średniej a drugi na studiach.
Ten ze średniej był brzydki grubasy i jego pot śmierdział ALE nigdy nie bał się zagadać, prawić komplementy, napisać smsy, zbliżyć do kobiety i zawsze był szczery. 4/7 kobiet go odrzucało ale zawsze tą jedna wyrwał i nie startował do tych
@mpetrumnigrum: aha
Wyraża myśli w jaśniejszy i śmieszniejszy sposób, punktuje absurdy metaforami których nie rozumiesz do końca (vide mieszkanie), ba - zmusił cię do przewartościowania myśli o wzroście.
Czy myśl że ktoś kto w czytelny sposób jest od ciebie mądrzejszy ma inne poglądy prowokuje u ciebie jakąś ich zmianę? To znaczy prowokuje - patrz wzrost - ale czy
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja: no widzisz już obrażasz aby się dowartościować i po to oglądasz te patologię aby się utwierdzić że jesteś lepszy.
Wiesz kolego nie trzeba znać ortografii aby zarabiać więcej niż średnia krajowa i aby wieść normalne życie oraz aby zakończyć nie najłatwiejsze studia i być fachowcem w swojej dziedzinie.