Wpis z mikrobloga

Jakie jest zdanie wypoku i generalnie ludzi na temat zdrady? Znaczy wiadomo zdrada ujowa rzecz i te sprawy to dla kazdego jest chyba jasne ale mam inne pytanie. Jesli ja jestem wolny ale klei sie do mnie typiara ktora jest zajeta i ja o tym dobrze wiem to co wtedy? Wiadomo, ze jak jest to jakas dupa mojego kumpla to jakbym cos z nia zrobil to lipa i nie honorowo. To w dalszym ciagu poki co jest chyba dla kazdego proste. Natomiast schodki zaczynaja sie w przypadku jesli ja tego goscia nie znam, nie koleguje sie z nim i generalnie mam go w dupie bo mnie zadna znajomsc z nim nie laczy. Po prostu wiem, ze taki ktos istnieje ale dla mnie to totalny random. Co wtedy? Wysrane miec mozna na niego i nie powinien mnie on w ogole interesowac i mozna dzialac z ta swinia bez zadnych przeszkod bo to jej sprawa co robi czy tez w dalszym ciagu to ja mam z potencjalnie fajnej zabawy rezygnowac w imie wyzszej idei, honoru itd. Co mysliscie o tym? Najlepiej piszcie komcie a ankiete zrobie tak dla pogladu sytuacji.
#p0lka #przegryw #blackpill #redpill #tinder #logikarozowychpaskow #rozowepaski #zwiazki #szarpankizzyciem #seks

Ja wolny a swinka zajeta ale przez goscia ktorego ja nie znam co robic?

• To jej sprawa i mozesz dzialac bez przeszkod 41.3% (99)
  • Rezygnujesz z niej w imie wyzszej idei 58.8% (141)

Oddanych głosów: 240

• 27
@kamil-tika: wyruchaj i powiedz jej obecnemu że mu się dziewczyna puszcza ale lepiej nie wchodź w relację bo jak jemu tak robi to pomyśl sobie że tobie też tak w przyszłości może zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak nie ty to kogoś innego na boku sobie znajdzie a tak to chociaż gościa uratujesz
@Kitku_Karola: @parawodna @Aureilon @szatkownica @dominges08 aaa zapomnialem dopisac, ze ja nic z nia na stale nie chce. Tylko mi o zabawe chodzi a nie do zwiazku wiec jej podejscie zyciowe mnie nie interesuje. Po prostu czasem jestem na imprezach gdzie i ona jest i jak ona sobie troche wypije to zaczyna sie do mnie kleic i nie ma zadnego problemu jak jej nawijam rozne zberezne gadki co bym z nia zrobil
@Mathas: dokładnie, mimo że laska jest związana z tym gościem to on poniesie odpowiedzialność przyjęcia mocnego wpierd...u. bialorycerskosc jest bardzo wysoka i go nie będzie interesować czy to ona zaczęła czy nie. Zajętych lasek się nie bierze z wielu względów max to na oNS i spieprzać daleko. Peklowanie znanej i często widzianej zajętej laski to zawsze zły pomysł.
@kamil-tika: jeśli chcesz cieszyć się dobrym zdrowiem i wszystkimi zębami, to przestań interesować się zajętymi laskami, nawet jak same ci do łóżka włażą. Dobrze ci radzę. Ty nie wiesz czy chłop jest normalny czy nie. Oprócz pobicia może ci zafundować np. podpaleniem domu itd. Za sex nie warto ryzykować.