Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta, to polecamy obadać bezwarunkowo darmowy rachunek w Banku Pekao z dodatkowym 400 zł premii na
źródło: 400 zł pekao monazo
Pobierz
butterfly +176
#eksperyment z #cocacola niczym z frytkami czy burgerem z #mcdonalds ( ͡º ͜ʖ͡º) 10 lat, tyle mam tą oto butelkę. Co się z nią stało przez ten czas? Swego czasu stała w słońcu, więc etykieta częściowo wyblakła, a sama butelka się wklęsła. Poza tym cola straciła trochę swój oryginalny kolor. Dlaczego tyle czasu ją trzymam? Mam nietypowe imię, a na drugiej
źródło: IMG_20260109_130731
Pobierz

Mam takie pytanie. Czy już ktoś z was doszedł że można zdalnie na jednym kompie, w jednym czasie, pracować na dwóch etatach jednocześnie?
No i na boku robić jakieś zlecenia :-)
@Prawy_Kacper: nie mozna. Mozna oszukiwac, ze sie pracuje jednoczesnie na dwoch etatach.
Ostatnio testuję scenariusz macOS + Parallels.
Myslenie w kategori etatow to mentalnosc niewolnika na UOP.
@Prawy_Kacper: Na tyle wielu ludzi, że wiele firm zaczyna cisnąć w pracę hybrydową z 3 dniami w biurze (dlatego właśnie 3 żeby się nie dało tak oblecieć dwóch etatów.).
Kolejnym pomysłem jest wręcz natarczywe zachęcanie pracowników do zakładania kont na Linkedin, a ludzie bez konta są traktowani jak podwójnie podejrzani.
@nocny-mirek: albo nasrać do paczkomatu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)