Wpis z mikrobloga

Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?

#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
  • 285
oraz mówili o wolności gospodarczej i osobistej

@paruweczkowy_kapitalista: Osobistej wolności? Tylko białego hetero szura, bo nie chcieli lokdałnu. Jedyna wolność którą "zapewnili". A tak to zamordyzm. Jak to Bosak powiedział facet nie może płakać, nie można mieć kolegi bo gej, trzeba do woja, nie można mieć ubezpieczenia NFZ bo likwidacja i dostaniesz bon 200zł na rok żeby zrobić sobie pół zęba, tzn. syropek na kaszel. A o resztę się martw sam,
@paruweczkowy_kapitalista: ok 'każdy jest kowalem własnego losu' to już wielokrotnie obalana teza i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, ale rozumiem że budujesz na tym swoje poczucie własnej wartości, więc ciężko będzie z tym dyskutować.
Ulgi podatkowe? Czyli osoba która straci pracę traci również swoje świadczenie socjalne, osoba która prawdopodobnie najbardziej go potrzebuje, traci go. Wspaniały pomysł.
500+ z kryteriami dochodowymi? Oj a kto to będzie sprawdzał, kto weryfikował zarobki? Czyżbyś
Alfa szmaci beta płaci, tak? Może jesteś beciakiem albo sojowym cuckiem jak tego nie rozumiesz?

@paruweczkowy_kapitalista: tak jak mówiłem, Konfederacja nie jest nawet partią populistyczno konserwatywną, jest partią populistyczną z targetem pt. 'sfrustrowani mężczyźni'. Znam wielu takich jak Ty (środowisko planszówkowe/tcg/gamerskie) i zawsze ta sama nudna ścieżka myślowa przetarta ego, frustracją i brakiem empatii.

Nie wiem ile masz lat, ale to zbiór cech który do 21 jest naturalny, do 25 akceptowalny,