Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +395
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +186
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

To całe "najlepszym sposobem na większą podwyżkę jest zmiana pracy" to jest jakiś mem, troll, to działa dla jakichś konkretnych wybranych branży? Mam 4 lata doświadczenia w jednym korpo-kołchozie, rozglądam się za nową robotą, bo czemu by nie. Są jakieś kontakty, ale po podaniu stawki o 15% większej niż obecna słyszę: "Paaanie, tyle to nie", a jak pytam o widełki to górą jest prawie zawsze moja obecna pensja.
Czy po prostu na wykop peel pisze ten 1% co im się udało dorwać zajebistą ofertę, a reszta przechodzi za pensja +10% albo j---e na jednym zakładzie przez lata czekając na złoty strzał?
#korposwiat #pracbaza #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
czemu miałbyś dostać 50% więcej robiąc to samo w analogicznej firmie?
@chinski_pierozek: to jest bardzo trudne, do naszego kołchozu jak ktoś przechodzi to max. na to samo stanowisko co miał w poprzedniej firmie albo robi wręcz rok downgradingu. Firma woli awansować wewnętrznie gościa, który zna ludzi, działy, oprogramowanie wewnętrzne.
@xyzak mi co roku firma sporo podnosiła, kwota
To skakanie raczej tyczy sie firm gdzie w ogole Cie robią w konia i nowym więcej dają niz tobie zasiedzianemu...