Wpis z mikrobloga

Szmata i tyle.

@mirko_anonim: ja p------e, kobiety lubią być adorowane, pewnie wszyscy jej w dupę włażą i komplementują. Porozmawiaj z nią o tym na spokojnie jakie są twoje obawy i co się dzieje i że chcesz się wyprowadzić bo czujesz że psuje się wasze małżeństwo.

Druga sprawa to może moje odczucie ale dziwne jest być w małżeństwie i nie mieszkać samemu tylko w budzie pracowniczej ze współlokatorami xd

A trzecia
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: założę się, że już ją we trzech obracali na raz we wszystkie dziury jak Cię nie było, ona na pewno do tego dąży i się jej marzy gangbang jak jednak jej nie pukali ;-)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Jak najszybciej wyprowadzka, nic innego tego nie uratuje

@Mathas: XD jeśli OP piszę prawdę, to przecież tu juz nie ma czego ratować. jego żona sra na OPa i usługuje jakimś innym byczkom, a tu jeszcze jakiś dzban @mattz_ napisał ze to wina OPa bo inni ją więcej komplementują XD jakby żonce zależało na zwiazku to w pierwszej kolejności pogadałaby z OPemi i się na niego nie wypięła,
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: no tak bo gotowanie ze współlokatorami i komplementy to już od razu już kutasa szuka. Po drugie nie mówię że wina jest OPa , tylko że nie jest to już powód wyzywania żony od szmat i rozwodu. Szczególnie że wcześniej było wszystko dobrze.

Odpuść też sobie tez te geniusze czy dzbany, bo tylko idioci tak piszą, nie dodaje ci to mądrości w żaden sposób.
  • Odpowiedz
@mattz_: piszesz ze to OP ma coś naprawiać, a potem ze wcale nie zwalasz winy na OPa xD naprawiać to ma jego żona bo ona jest winna, ale po opisie OPa można sądzić że ona ma to w dupie(nie, nie zagubiła się). a na dokładke przychodza tu jeszcze tacy jak ty i próbują przerzucić odpowiedzialność na OPa xD

no tak bo gotowanie ze współlokatorami i komplementy to już od razu już
  • Odpowiedz
  • 0
@czescmampytanie ty ale gdzie ja napisałem że OP zły poza tym ze swoją żonę wyzywa od szmat tylko dlatego że jest miła dla innego faceta.

Gdzie zrzucam winę na OPa? Że ma jak dorosły porozmawiać i ogarnąć sprawę jak nalezy? Jak się nie uda to ok, ale kurde wyjeżdżać z fochem i wyjeżdżać od razu i rozwód to trochę coś nie tak. To jest małżeństwo a nie dziewczyna na studiach.
  • Odpowiedz