Aktywne Wpisy
Alzena +8
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
5 tygodni i 5 dni do pierwszego startu w sezonie.
Waga na zdjęciu 105kg, wzrost 176/177cm, siurek 9,5cm.
Widać już lekki zarys czy muszę zwiększyć tren z 490mg na 700mg w tygodniu?
Zainteresowanych współpracą, zapraszam na priv.
@Darksed
@Kasahara
@Karoleer
@IntruderXXL
#mirkokoksy
#pokazforme
#sterydy
#silownia
#dieta
#mikrokoksy
@MistrzKowalski odpowiadając na tym samym poziomie merytorycznym - nie zesraj się
@Karoleer:
@MistrzKowalski: U mnie nie występują, więc twój argument jest inwalidą. A teraz przestań wypowiadać się o rzeczach, o których nie masz pojęcia.
Ziomek bił trena, rok później po zejściu oczywiście, jak wypił trochę alkoholu miały napady roid rage'a. Wiesz, czasem tam jakieś auto zostało przez niego spacyfikowane, czy coś. Odłóż sobie trochę kasy na roid rage'a wariacie. Forma IMO ok, choć nie chciałbym być taki wielki, każdy lubi co innego ¯\(ツ)/¯
@_gabriel: spokojnie, nigdy nie będziesz ( ͡°( ͡° ͜ʖ(