Wpis z mikrobloga

@SaintWykopek: niski facet to gwarancja, że potomstwo laski będzie manletami, które nie znajdą sobie partnerek i nie przedłużą linii. Z kolei jak dobrze wiemy, otyłość nie jest kwestią genetyczną, więc facet może mieć z otyłą laską nieotyłe potomstwo, które ma większe szanse na znalezienie partnerów/partnerek i odniesienie sukcesu ewolucyjnego, niż manlety. Zatem - reakcja pikachu jest słuszna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@RudyZibi: to znak żeby wybierać laski po wysokich ojcach, a nie córki po manletach. Zresztą, genetyka to c00rva, zawsze jakiś mutant poniżej 180 cm się trafi, bo crossing-over u-------i pół genu, albo odezwie się jakiś atawistyczny gen po pradziadku-karle z upośledzonej linii tych tam Wiśniewskich spod Radomia. Reguły nie ma.
  • Odpowiedz
  • 10
@Precypitat: mój dziadek przy wzroście 160 miał 6 synów 190 w górę. Gdyby nie to że mieli twarze w 99 % podobne do dziadkowej to można by pomyśleć że babcia to uczynna we wsi była ( ͡° ͜ʖ ͡°)Dawniej ludzie mieli dobre geny ale niedożywienie brak witamin robiły swoje...
  • Odpowiedz
@Precypitat: bujda, gdyby tak to działało to nie miałbyś sytuacji gdzie ojciec 170 ma syna 190

@RudyZibi: 98-letni staruszek przychodzi do lekarza na badania kontrolne. Lekarz pyta go o samopoczucie, na co staruszek odpowiada:
- Nigdy nie czułem się lepiej. Mam 18-letnią narzeczoną. Jest w ciąży i wkrótce będziemy mieć syna.
Doktor myśli chwilę i mówi:
- Niech pan pozwoli, że opowiem panu pewną historię: Pewien myśliwy, który nigdy nie zapominał o
Monochrome_Man - >@Precypitat: bujda, gdyby tak to działało to nie miałbyś sytuacji g...

źródło: 16686839311830

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@SaintWykopek może być jeszcze samotną mamą. Z takimi też nie ms co się wiązać o ile nie są ładne, zadbane i mają naprawdę dobry charakter czyli może kilka się takich gdzieś uchowało.
  • Odpowiedz