Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim wystarczy wiecej zarabiac, albo pozostac na peryferiach. Nie da sie miec super lokalizacji w centrum dobrej cenowo, bo kazdy pragnie miec jak najdogodniejsze miejsce zycia, a ilosc lokali w danym regionie jest ograniczona. Jesli wlasciciele podnosza czynsz o 100, 200, czy 300 zl i nadal sa chetni, to czemu tego nie robic? Mozesz wiecej zyskac i odsiac czesc kandydatow. A jakas empatia? W tym kraju kazdy kazdego rucha i podklada
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja pokoj wynajmowałam jeszcze przed wojną i było to do ogarnięcia. Teraz z niebieskim wynajmuje mieszkanie i powiem szczerze, że łatwo znaleźć nie było, zwłaszcza że musieliśmy szukać we wrześniu.... podejrzewam że teraz też jest ciężko bo ceny szybują przez napływ studentów przed pazdziernikiem
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @mirko_anonim wystarczy wiecej zarabiac, albo pozostac na peryferiach. Nie da sie miec super lokalizacji w centrum dobrej cenowo, bo kazdy pragnie miec jak najdogodniejsze miejsce zycia, a ilosc lokali w danym regionie jest ograniczona. Jesli wlasciciele podnosza czynsz o 100, 200, czy 300 zl i nadal sa chetni, to czemu tego nie robic? Mozesz wiecej zyskac i odsiac czesc kandydatow. A jakas empatia? W tym kraju
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @Kanarynka

@mirko_anonim: ja pokoj wynajmowałam jeszcze przed wojną i było to do ogarnięcia. Teraz z niebieskim wynajmuje mieszkanie i powiem szczerze, że łatwo znaleźć nie było, zwłaszcza że musieliśmy szukać we wrześniu.... podejrzewam że teraz też jest ciężko bo ceny szybują przez napływ studentów przed pazdziernikiem

No to ze przed wojną było ok to ja
  • Odpowiedz