Aktywne Wpisy

zajsty +131
W 25 kolejce Harry Kane poza kadrą meczową z powodu kontuzji łydki.
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
Tutaj komentarz do wołania, jeśli chcesz/nie chcesz być wołany do kolejnych aktualizacji.
#bundesliga #mecz #pilkanozna #torjagerkanone2026
źródło: KvL25
Pobierz
haha123 +14
Panowie ja nie wiem czemu tutaj jest taki zmasowany atak na @tom-ek12333 bo co, bo nie jest hazardzistą jak większość tagu?
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen
Chłop sobie gra ostrożnie, ma pozycje, jak uważa że jest za drogo to nie gra i tyle.
Ale nie robi jednego. Nie wierzy w wieczną hossę i nie robi fikołków myślowych, co już się tagowi widocznie nie podoba, bo jak ktokolwiek może mieć inne zdanie niż święta hossana na wieczność amen

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
myślałem nad tym, ale tak od pierwszego spotkania? wolałbym żeby tych spotkań było więcej, może coś z nich wyniknie, ale nie wiem czy emocjonalnie dam radę to ukrywać, ciężko mi w ogóle funkcjonować
─────────────────────
nie mam koleżanek z pracy, nie mam ogóle takich koleżanek, jeżeli już to mamy wspólne znajome pary no i kolegów
─────────────────────
też mnie to skłania w tym kierunku co piszesz, ale jak mam jej to powiedzieć? czytałem Twoje konwersacje? przecież to też jest brak zaufania z mojej strony, ja pieprze, nie wiem co mam robić
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
ona zawsze była lojalna, nigdy mi nie dała do zrozumienia, że jest inaczej, w łóżku wciąż jest wulkan u nas (czynny xD), dogadujemy się świetnie, nie wiem co się o--------a
─────────────────────
@mirko_anonim: aha okej xD brak słów
przecież nie będę robił awantury o spotkanie na kawę (zakładając, że nie wie o fakcie czytania jej konwersacji)?
─────────────────────
To jeszcze nie oznacza, że chce ci rogi doprawić, to w sumie starzy znajomi. Jak zmieni hasło do messengera albo będzie ogarniać kolejne spotkanie to wtedy wal grubo. Na razie bym nie panikował.
@Echo225: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wy tak naprawdę myślicie, że sąd szasta tymi rozwodami na prawo i lewo?
choćby się ona z tym typem umawiała na spotkania w knajpie co tydzień to nie ma żadnych szans na rozwód z jej winy,
jeżeli typ nie mając dowodów zdrady sam przestanie z nią