Aktywne Wpisy

Fikster +204

ParadygmatYT +93
Jakieś 8 miesięcy temu zamiast inwestować w nieruchomości, poprosiłem #gielda
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
o stworzenie mi logicznego portfela. No i wygląda to tak:
Na 17 pozycji: 0 jest na plusie, 17 na minusie. Do tego dochodzą dwie pozycje już zamknięte. Jedna pozycja na minusie to moja fanaberia, a nie polecajka, . Więc tak naprawdę bilans to 0 do 18 na minus.
Łączy bilans na razie to minus ok. 22-23 procent. Bardzo ładnie. Założenie
źródło: image
Pobierz

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
myślałem nad tym, ale tak od pierwszego spotkania? wolałbym żeby tych spotkań było więcej, może coś z nich wyniknie, ale nie wiem czy emocjonalnie dam radę to ukrywać, ciężko mi w ogóle funkcjonować
─────────────────────
nie mam koleżanek z pracy, nie mam ogóle takich koleżanek, jeżeli już to mamy wspólne znajome pary no i kolegów
─────────────────────
też mnie to skłania w tym kierunku co piszesz, ale jak mam jej to powiedzieć? czytałem Twoje konwersacje? przecież to też jest brak zaufania z mojej strony, ja pieprze, nie wiem co mam robić
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz
ona zawsze była lojalna, nigdy mi nie dała do zrozumienia, że jest inaczej, w łóżku wciąż jest wulkan u nas (czynny xD), dogadujemy się świetnie, nie wiem co się o--------a
─────────────────────
@mirko_anonim: aha okej xD brak słów
przecież nie będę robił awantury o spotkanie na kawę (zakładając, że nie wie o fakcie czytania jej konwersacji)?
─────────────────────
To jeszcze nie oznacza, że chce ci rogi doprawić, to w sumie starzy znajomi. Jak zmieni hasło do messengera albo będzie ogarniać kolejne spotkanie to wtedy wal grubo. Na razie bym nie panikował.
@Echo225: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wy tak naprawdę myślicie, że sąd szasta tymi rozwodami na prawo i lewo?
choćby się ona z tym typem umawiała na spotkania w knajpie co tydzień to nie ma żadnych szans na rozwód z jej winy,
jeżeli typ nie mając dowodów zdrady sam przestanie z nią