Aktywne Wpisy

WielkiNos +76

źródło: temp_file5271561409286591977
Pobierz
manlet185cm +105
Jak bylem nastolatkiem to zastanawiałem się jakim cudem tylu ludzi dało się nabrać na Ambergold i PEWNY, GWARANTOWANY zysk do 15% rocznie na inwestycji w ZŁOTO. No ale wmawiałem sobie, że to wina starych, naiwnych ludzi z poprzedniego systemu i że to już nigdy się nie powtórzy. Od tamtego czasu minęło ledwie 12 lat i każdy uwierzył w PEWNE, GWARANTOWANE zyski na inwestycji w BETON. Tylko teraz 15% zysku rocznie to minimum

źródło: ambergold
Pobierz
To jest ta słynna "empatia" p0lek XD
#przegryw #blackpill #bekazlewactwa
źródło: fdgdgsdf
PobierzA ta druga jak wygląda ? bo nie chce mi się szukać ?
@Stuba: Za darmo bronię niewinnych przegrywów przed takimi feministkami jak ona. Herzyk nienawidzi przegrywów, nienawidzi mężczyzn.
@Zwierz33: Kolejny co mi reklame zarzuca XD Ludzie - zrozumcie że takich ludzi jak ona trzeba wypunktowywać WSZĘDZIE gdzie tylko się da, żeby ukazać jej obłudę, kłamstwa i nienawiść do mężczyzn. Druga to Wieczorkiewicz, również nienawidzi
źródło: gdfghdfdg
Pobierzźródło: 9
PobierzOna ma autyzm we własnym kolorowym łbie xD.
@Miguelos: ileś razy się tu już przetoczyło zdanie o "słynnej empatii p0lek". słynnej gdzie, słynnej skąd? z jakiejś książki, czasopisma, ktoś znany to powtarzał? daj mi jakiś przykład bo nie potrafię skojarzyć żeby się u nas podkreślało że kobiety są jakieś wyjątkowo empatyczne