Aktywne Wpisy

Ziomeczek1234 +32
250zł w------e w błoto XD Kupiłem sobie maszynkę do golenia TRADYCYJNĄ. Pędzel, żyletki, cały osprzęt z najlepszej półki a finalnie mam zacięcia jakich w życiu nie widziała moja skóra. Jak się golę tylko z włosem to jeszcze jakoś to idzie, ale generalnie bez porównania do współczesnych maszynek do golenia. Dziś spróbowałem najpierw z włosem, potem pod włos i tragedia.
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
No nic, wracam do Mach3.
#golenie #kosmetyki #zdrowie
źródło: 1000069606
Pobierz
kalmaris +56

W sumie mogliby budować w całości z plyt OSB, które agresywnie tanieją. Na pewno nie miałoby to żadnego wpływu na komfort życia.
#nieruchomosci #konfederacja
Druga sprawa, oni serio myślą, że zmniejszenie jakości mieszkań przełoży się na niższą ich cenę? Oni nie wiedzą, że wpływ na obecne ceny ma głównie rosnący popyt przy bardzo ograniczonej podaży czy po prostu mają swoich wyborców za idiotów? xD
Mam rozumieć, że deweloperzy z dobrego serca obniżą
@Kryspin013: Widać, że nie mają doświadczenia z takimi oknami. Przejście z dwu szybowych na trójszybowe, to gigantyczna zmiana.
@Sabr: Raczej widać, że ogólnie nie mają doświadczenia z jakimkolwiek budownictwem z XXI wieku. Brakuje chyba tylko negowania zalet okien PCV.