Aktywne Wpisy
Tox1c 0
To ja z nietypowym pytaniem, poszukuję jakiegoś taniego, memicznego "perfumu", ma to być część urodzinowego prezentu dla kolegi który jest jakimś koneserem. Chyba nie korzysta z wykopu ale wiem że jest na jakiś grupach w stylu tagu #perfumy
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"
Na razie na oku mam tylko wodę po goleniu "Lider"

Goronco +39
#sebcel
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał
K---a ja autentycznie chcę dołączyć do was, do zabawy na tagu, ale przecież tego nie da się słuchać. Zanim ten chłop wysra* to co chce powiedzieć to mnie strzela k-----a.
*wysra, bo mówi jakby srał

Druga sprawa rób pomiary centymetrem, waga to taki słaby wyznacznik, wystarczy że mniej wypijesz albo jest gorącą i różnice mogą być do 2kg.
Także wracaj na deficyt i miej tego świadomość w pierwszych 3-4 dniach, proste odjęcie przybliżonej przybranej wody z nowej wagi pomaga się mniej dołować i przez te dni przebrnąć
Do tego dochodzą też rzeczy jak wyrobione zajadanie stresu/nudów, albo choroby psychiczne jak u opa + skutki uboczne leków. Np. na antydepresantach przybiera się ogromne ilości kilogramów w ciągu miesiąca-dwóch. Także się ciesz że jesteś po drugiej stronie
@michalpoprostu: No i co to robiło u Ciebie na chacie? Masz zakaz kupowania takich rzeczy i w ogóle patrzenia na nie, jeśli chcesz schudnąć.
Na śniadanie jem jajecznicę z 3/4 jajek, bez chleba i dodatków. W pracy jogurt owocowy 700ml+3/4 banany+woda. Na kolację dwie kanapki z sałatą, pomidorem, cebulą, rzodkiewką, szczypiorem+czasami żółty ser bądź wędlina jakaś. Kanapki na kolację to czasami z twarożkiem i jakimiś dodatkami.