Elessar
509 445 + 22 + 30 + 28 + 20 + 100 = 509 645

W takim oto małym kolarzu przedstawiają się moje ostatnie dni na rowerze. Trochę nocnej szutrowej jazdy, a dziś seteczka i kwadratobranie. Sam nie wiem co lepsze przy kwadratach - centrum aglomeracji, światła, zombi drogowe, czy jednak łażenie po chaszczach i myślenie czy jakiś kleszczor na mnie nie siedzi. Na pewno obie te opcje łączy jedno - no nie jest szybko, to trzeba na spokojnie xD

#rowerowyrownik #gravel
90
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Elessar
@dirkpitt: InFrame
1
erbarad
Chodziło chyba o kolaż małego kolarza? ;)
1
paliwoda
W takim oto małym kolarzu przedstawiają się moje ostatnie dni na rowerze.

@Ellesar: Wróć do szkoły i naucz się zapisywać słowa w zależności od ich znaczenia, nieuku patentowany!
kolarz ≠ kolaż
1
dirkpitt
dirkpitt
@Elessar jaka to apka do takiego kolazu zdjec?
0
krzys80
krzys80
kolażu
0
Big_dog
Jest tam gdzie przywiązać rower, obok tego planetarium?
0
Elessar
@erbarad @krzys80 taaa, aż mi głupio było jak ten błąd zobaczyłem, ale juz poprawić się nie dało :(
0
cinqq
ciekawie masz ustawioną kierownicę? wygodnie Ci się jeździ? takie ustawienie to sugeruje że masz za krótki mostek albo może za mały rower, no ale każdy jeździ jak lubi
0
DJParur
nawet Klimont się załapał
0
FrancuskiPiesek
takie ustawienie to sugeruje że masz za krótki mostek albo może za mały rower, no ale każdy jeździ jak lubi

@cinqq: Takie ustawienie to prawidlowe ustawienie kierownicy
0
Kubian
Kubian
@Elessar
zadowolony jesteś z tego eskera?
0
Elessar
@Kubian jeśli ma to być Twój pierwszy gravel i nie oczekujesz od niego maszyny do ścigania to będziesz zadowolony. Jednak ma on swoje minusy, głównie konstrukcyjne. Sprawdź grupę Eskera na FB, ludzie zgłaszają tam swoje problemy jak np źle/ krzywo wspawywane inserty pod mocowania, słabej jakości mniej zauważalny osprzęt jak suport, piasty, szprychy. No i najważniejsze. Im zaczniesz wymagać od niego więcej to zauważysz, że rower przy mocnym pedałowaniu lubi się
0
Zjem_Ci_Maslo
Holandia Castle De Haar
Skromne 50km w sporym wietrze
0
cinqq
@FrancuskiPiesek: to po to mostek ma na plus żeby później kierownicą zbijać w dół? oj chyba się mylisz mireczku
0