Nie można babom mówić prawdy, zwierzać się. Miałem wiele kobiet i dopóki byłem niedostępny to latały za mną jak muchy do gówna. Gdy tylko pokazałem, że mam uczucia i potrafie nie być macho to konczyło sie to wszystko w ciągu max 3 miesiacy. pozdrawiam
@AlienFromWenus: na pewno taka sytuacja ma miejsce w X związkach, relacje są zbyt skomplikowane, nachodzi na siebie wiele czynników i oczywiście tak może być. Ale swoją drogą wyznawanie miłości po miesiącu to flaga bardziej czerwona niż komuna.
@Hejkapi: może właśnie dlatego, że "uważają, że niebiescy zwierzając się z problemów tak naprawdę próbują różowymi manipulować wzbudzając w nich poczucie winy, czy zwyczajnie oszukują, bo byli "twardzi" a teraz są "miękcy", więc pewnie założyli maskę romantyków by uśpić czujność tych różowych, więc różowe zachowują się wobec nich "sukowato""
@NiebieskiMiszmasz: co xD to analogia do stwierdzenia, że przy różowych nie można płakać i być dla nich miłym oraz pokazywać im że się je kocha i są ważne bo niby tracą zainteresowanie a ja uważam że to tak naprawdę zbieg okoliczności bo akurat gdy facetowi zaczyna się zbierać na zaufanie, szczerość i miłość, kobieta zaczyna się od faceta oddalać i dystansować bo i tak by to zrobiła, bo nie czuła
@AlienFromWenus: Przecież ty lubisz narzekać na swojego niebieskiego a potem pisać drugi post,który dyskretnie nawiązuje do twojej sytuacji generalizując przy tym wszystkich niebieskich
@AlienFromWenus: nie to jest wszystko znacznie prostsze. Faceci z reguły jak się wiążą to od razu jak związek jest przyklejamy jako oficjalny podchodzą do tego poważnie. Gdzie kobiety nawet jak mówią, że z kimś są razem to 3 do 6 miesięcy nie są zaangażowane emocjonalnie i są w trybie takiego okresu próbnego. Jak facet to przetrwa to potem z reguły jest git. Wiele moich kilkumiesięcznch związków kończyło się właśnie w
@AlienFromWenus: tak to jest.
Dlatego trzymamy ramę.
Ale swoją drogą wyznawanie miłości po miesiącu to flaga bardziej czerwona niż komuna.
"uważają, że niebiescy zwierzając się z problemów tak naprawdę próbują różowymi manipulować wzbudzając w nich poczucie winy, czy zwyczajnie oszukują, bo byli "twardzi" a teraz są "miękcy", więc pewnie założyli maskę romantyków by uśpić czujność tych różowych, więc różowe zachowują się wobec nich "sukowato""
@AlienFromWenus:
Chłop w związku ze świętym Mikołajem ci się pomylił.
Byłaś chociaż grzeczna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)