Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): kiedyś o takich mówili wioskowy głupek albo po prostu oferma, szkoły nie skończył i nic nie umiał robić. Niestety wygląda na to, że jesteś jednym z nich. Nikła szansa, że się rozwiniesz i zaczniesz być normalny, zawsze będziesz fajtłapą i ofermą w oczach innych. Zapewne twoim problemem nie jest fizyczna czy manualna praca a ok prostu nie za bardzo myślisz i potrafisz przewidywać konsekwencję. Miałem takiego kolegę w
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
Anonim (nie OP): Kiedyś napisałem podobny anonim na AMW i ludzie podpowiedzieli mi, że to może być związane ze spektrum autyzmu lub ADHD(tak, ADHD występuje również w wieku dorosłym)
Niestety nic z tym nie zrobiłem i żyję dalej, ale Tobie może się taka informacja przydać.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: tl;dr Twoje problemy w popełnianiu błędów prawdopobodnie wynikają z tego że jesteś ciągle zestresowany a nie na odwrót. Ciężko to błędne koło zatrzymać, ale być może jakieś leki+terapia żeby wyrobić sobie lepszą samoocenę? Inna sprawa że bez kitu to może być ADHD. Nie wiem, ale wiem jak to boli ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ale nie czytaj szefowi w głowie, tylko ew. pytaj albo pamiętaj co
  • Odpowiedz