Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +367

mlody_czyzyk23 +81
Życie jest przewrotne :(
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
Lekarz po odpaleniu płyty z mojego rezonansu mocno spoważniał i powiedział tylko, że operacja na już, na pilne. To czarne to mój dysk a białe rdzeń…
W jednej chwili upadły plany na ten rok;
- kamper opłacony na wrześniowe 2 tygodnie tripu Włochy, Szwajcaria, Francja - to miały być moje pierwsze wakacje od dawien dawna
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał na to by płacić za nią zyciem. Biedny 19-latek ktory miał przed sobą całe życie.
Szkoda mi pary z Poznania.
Biedny Konrad poszedł na obiad w środku dnia ze swoją narzeczoną. Ciekawe czy zdążył w ogóle zastanowić się co się z nim dzieje. Szkoda mi strasznie tej dziewczyny i tego co przeżyła.
Szkoda mi Youtubera
Nie znałam Ravgora, teraz mogę poznać jego twórczość z kiedyś. Szkoda mi bo ponoć bardzo cierpiał psychicznie. Smutne, ze własne demony doprowadziły go do takich decyzji.
Szkoda mi wszystkich ludzi, z czyich tragedii i cierpienia robi się memy.
Smutno mi, że widzę naprawdę tysiące komentarzy, które z lekkością oceniają ich żywota jak i ich zakończenie.
Denerwuje mnie, że wrażliwość na ich losy i współczucie jest odbierane jako słabość albo boomerstwo. A z drugiej strony czasem mam wrażenie, że naprawdę niewiele osób myśli podobnie do mnie ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oswiadczenie #poznan #feels #ravgor #krakow
Medialne sprawy ruszają mnie bardziej, bo z tragedii sąsiadki nikt nie robi memów.
Nie zarzucam że jesteś niedobra, tylko że nie widzisz się.
Ogólnie jak nie chcesz za bardzo wchodzić w analizę siebie to po prostu nie kontynuuj wątku i bedzie też ok, taki jakiś ja jestem czasem, chcący dociekac przyczyn. :)
@Moseva: chyba głoopia jesteś
Byli wyedukowani ale "hie hie, ja jestem lepszy niż inni"
@paczelok: └[⚆ᴥ⚆]┘ niegrzeczny paczelok ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Moseva: po prostu czarno listuj toksycznych ludzi, których to bawi