Aktywne Wpisy

Hej, jak myslicie która tablica indywidualna najfajniejsza. Muszą mieć 3-5 liter. Do głowy mi wpadły na razie takie:
przyjazne:
- W8 HEJKA
- W8 SIEMA
- W8 CZESC
przyjazne:
- W8 HEJKA
- W8 SIEMA
- W8 CZESC

Kurdę, myślałem, że Osadowski ma z 32-38 lata, a on ma 51-52 lat xD. Dobrze się trzyma.
#kamraci #prawica #youtube #jablonowski
#kamraci #prawica #youtube #jablonowski
źródło: z28755438FBW,Kadr-z-audycji-w-ktorej--kamraci--Wojciech-Olszans
Pobierz

Jestem ze swoją dziewczyną już jakieś 7 miesięcy
Jeśli tylko ma wolne, to musimy gdzieś wyjść, osobiście mógłbym siedzieć w domu większość swojego czasu i nie byłoby to dla mnie problemem, ale rozumiem że chce gdzieś wyjść, a w związku trzeba iść na kompromisy, więc nie mogę w spokoju piwniczyć i wychodzę
Pomijając to że rozmowa wygląda mniej więcej tak
-Wychodzimy gdzieś?
-Pewnie, gdzie chcesz iść?
-Wybierz coś
Więc to ja muszę wymyślać gdzie idziemy,lista gdzie już byliśmy, jak dla mnie jest dość długa :| parki, planetarium, kino, gokarty, jakiś pub, bar z konsolami i planszowkami, teatr i jeszcze parę miejsc o których pewnie nie pamiętam, mimo że najchętniej nie wybierałbym się nigdzie, albo przynajmniej w mniejszej częstotliwości.
Powiedziałem jej żeby wybrała następnym razem gdzie idziemy, skoro chcę się gdzieś wybrać, bo pytanie "wychodzimy gdzieś?" już zaczyna mnie denerwować
no więc wybrała, 3 parki do których jest ponad godzina drogi, a jak się nie zgodziłem to "Oki to wymyśl coś innego"
Nie wiem, mam zmarnować 2 godziny drogi w dwie strony, żeby posiedzieć w parku 2 godziny nic nie robiąc?
W tym czasie mógłbym się pouczyć, zrobić jakieś dobre jedzenie, przeczytać książkę no cokolwiek.
Czuję że problem będzie wracał i przez to będziemy się kłócić, bo przecież jak nigdzie nie byliśmy od prawie dwóch tygodni to "nigdzie nie wychodzimy"
Nie wiem już kto ma rację ehhh
#zwiazki #zalesie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: nie trzeba. Macie zupełnie inne oczekiwania i sposoby spędzania czasu. Nie wiem po co się męczycie.
@mirko_anonim: oboje macie rację, po prostu nie dobraliście się pod względem dynaminy
@mirko_anonim: ale urocze powody do kłótni (。◕‿‿◕。)