Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski

TL DR: Czy to coś normalnego, mieć zdjęcie drugiej połówki na tapecie telefonu?

Ogólnie nigdy nie zależało mi na tym, co mam na tapecie. Ale od niecałego roku jestem w szczęśliwym związku. Szczerze ją kocham. I zapytałem, czy mógłbym ustawić sobie jej zdjęcie na tapetę. Zgodziła się, ale była trochę zdziwiona, że tak chcę.
Teraz za każdym odblokowaniem telefonu widzę jej uśmiech i od razu dzień lepszy. Czy ja jestem dziwny? Jest to mój pierwszy związek tak naprawdę i w sumie to nie wiem co jest "normalne". Nie żebym się bardzo mocno przejmował, dalej będę sobą, ale ciekawi mnie, co inni myślą.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP): Ja jestem w swoim pierwszym i jedynym związku (już jakieś 5 lat) i tapetę od zawsze mam tylko systemową ;) ale to zależy dużo od osoby, jeśli wam tak pasuje, to jak dla mnie to jest normalne. Dla niektórych posiadanie systemowej tapety to herezja xD

· Akcje:
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP):
@czescmampytanie:
Nie, nie zmienię. Po prostu mam troszeczkę nerwicę, nie wiem jak to określić, i zawsze obawiam się, czy to co robię jest normalne.
Ale zdaję sobie sprawę z moich problemów, więc nie wycofuję się z tego co robię. Bo grunt to uświadomić sobie, że jak bardzo cringowy bym nie był, reszta ludzi na ogół ma to w dupie.
Po prostu chciałem wiedzieć, czy jestem mocno
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): Jedni noszą zdjęcie wybranki/ukochanego/dzieci w portfelu a inni po prostu mają tapetę na telefonie. Dziwne to to nie jest, bo od razu widać, że kogoś masz w przypadku jakby coś się stało ( ͡° ͜ʖ ͡°)

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
  • Odpowiedz
Teraz za każdym odblokowaniem telefonu widzę jej uśmiech i od razu dzień lepszy. Czy ja jestem dziwny? Jest to mój pierwszy związek tak naprawdę i w sumie to nie wiem co jest "normalne".

@mirko_anonim: nie sluchaj p---------a, jak jesteś zakochany i cie to cieszy to co w tym zlego? ;) widać na mieście że troche ludzi ma takie tapetki, niektórym sie to podoba, niektórzy wolą mieć czarną, kwestia gustu, etapu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jakie to ma znaczenie czy to jest normalne, ma pasować Tobie i drugiej osobie. Osobiście tapety mam neutralne, a na niebieskiego sobie po prostu patrzę w galerii zdjęć :) Ale jeśli Ci to pasuje to przecież nikt Ci nie zagląda w telefon, żeby miało go obchodzić co i kogo tam masz.
  • Odpowiedz