Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Problemy w związku: Ślub czy rozstanie? Ⓘ
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast
TL:DR moja dziewczyna namawia mnie na ślub, a ja nie widzę w tym żadnego sensu
Mirki mam taki "problem"? Otóż jestem w związku z moją kobietą od prawie 4 lat, od 3 lat mieszkamy razem (wiek: ja 28l. ona 30l.) dogadujemy się w miarę i pod kątem życia codziennego jest okej. Od 3 miesięcy mieszkamy razem w jej mieszkaniu, wcześniej mieszkaliśmy w jednym z największych miast

#nieruchomosci #polska obecni 30 parolatkowi urodzili się za wcześnie na
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90
- 500/800+
- 0% PIT dla młodych
- dostępne mieszkania
załapali się na:
- chujnia lat 90

#zwiazki #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski
TL DR: Czy to coś normalnego, mieć zdjęcie drugiej połówki na tapecie telefonu?
Ogólnie nigdy nie zależało mi na tym, co mam na tapecie. Ale od niecałego roku jestem w szczęśliwym związku. Szczerze ją kocham. I zapytałem, czy mógłbym ustawić sobie jej zdjęcie na tapetę. Zgodziła się, ale była trochę zdziwiona, że tak chcę.
Teraz za każdym odblokowaniem telefonu widzę jej uśmiech i od razu dzień lepszy. Czy ja jestem dziwny? Jest to mój pierwszy związek tak naprawdę i w sumie to nie wiem co jest "normalne". Nie żebym się bardzo mocno przejmował, dalej będę sobą, ale ciekawi mnie, co inni myślą.
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
─────────────────────
· Akcje:
@czescmampytanie:
Nie, nie zmienię. Po prostu mam troszeczkę nerwicę, nie wiem jak to określić, i zawsze obawiam się, czy to co robię jest normalne.
Ale zdaję sobie sprawę z moich problemów, więc nie wycofuję się z tego co robię. Bo grunt to uświadomić sobie, że jak bardzo cringowy bym nie był, reszta ludzi na ogół ma to w dupie.
Po prostu chciałem wiedzieć, czy jestem mocno
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
@mirko_anonim: nie
@mirko_anonim: nie sluchaj p---------a, jak jesteś zakochany i cie to cieszy to co w tym zlego? ;) widać na mieście że troche ludzi ma takie tapetki, niektórym sie to podoba, niektórzy wolą mieć czarną, kwestia gustu, etapu