Aktywne Wpisy

co się stało z przemysłem gier komputerowych że nikt nie potrafi stworzyć mocnego fabularnie RPGa, 20 lat mija od wydania KOTOR2, który swoją drogą był wydany w pośpiechu, a do dziś trudno w ogóle mowic o grach które można by z nim zestawić, jak to jest że jedna postać w kotorze 2 ma więcej głębi niż całe uniwersa AAA-slopów? już się nie da napisać dobrej gry? czy klasyczne możemy ale nie chcemy
źródło: swkotor2_2014-12-31_17-05-12-24
Pobierz
pawelswd +24
#primemma Chyba się popłacze ze śmiechu xDDDD Jacula po 7 latach bycia we frikach wreszcie wpadł na oczywisty pomysł, żeby sobie założyć kanał co powinien mieć od minimum 5 lat xd. Przecież donejty by cały czas leciały na takich strimach gdzie pije sok Cymes i opowiada jakieś brednie o Legii Cudzoziemskiej, influ, polityce i Nawrockim xdd Prawda jest taka, że gościu od dawna mógł swoją postać monetyzować w internecie nie
źródło: 0d2d4c80ffe7675e3b968205c28c86d08115aafc588b440273d9966934c883a3
Pobierz

No więc tak.. Znałam kiedyś fajnego faceta, miły, uśmiechnięty, super się dogadywaliśmy. Zmieniłam pracę i kontakt nam się urwał. Od około dwóch lat nie mam nikogo, fantazjuję sobie tylko o nim ale to tak naprawdę na grubo. Mam bogatą wyobraźnię, setki razy wyobrażałam sobie jak np bawimy się w klubie a potem idziemy do mnie albo do niego, jak on mi, jak ja jemu itd. Myślałam sobie "okej, to tylko wyobraźnia, przecież nigdy go już nie spotkasz". Dodam że przez ten czas nie mieliśmy wcale kontaktu ze sobą. No i jeb, dziś on zadowolony wchodzi sobie do sklepu w którym pracuję i jak gdyby nigdy nic mówi mi cześć. A mi na jego widok po prostu miękną kolana, kisiel w majtkach itd. To zaszło za daleko, mój mózg uważa że od daaaawna jesteśmy razem, sypiamy ze sobą itd. A kolega nie wie czemu na jego widok palę buraka i uciekam jak najdalej. Jak się teraz ogarnąć?
#niewiemjaktootagowac #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Przekuć fantazję na realny związek z nim ( ͡° ͜
Zostaniesz kolejną samotną maDką.
@mirko_anonim: ciekaw jestem w celach badawczych - mozesz sprecyzowac co dokladnie to sprawia najbardziej?
Gadka, sylwetka, twarz? Wiem że pewnie całokształt, ale no ciekaw jestem jak byś odopowiedziała na takie otwarte pytanie.
@mirko_anonim: pozytywnie xd
Łap plusa xd