Aktywne Wpisy

mmmod +54
nie mogę iść do sklepu i powiedzieć żeby te p---y nie sprzedawały alkoholu mojej starej pijanej? marzenie ścietej głowy hm? aż zal dupe ściska bo całe osiedle wie że moja stara to pijaczka no i to oczywiste ze ktoś nie kupuje 300ml wódy dziennie na imprezke, będac 60 paroletnią kobietą, oby te p---y ze sklepy zdechły, dosłownie mam w dupie prawo konsumenckie, niech zdechną k---a na raka, jak moga to k---a robić

WolfSky +295
A oto Nasz wygrana!
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
Tak swoją drogą to babcia wybrała drugą xD powiedziała lewa od serca ale Krzysiu, albo reżyserka (( ͡° ͜ʖ ͡°)) myślała że chodzi o lewą stronę Krzysia no i jest.
Dzięki za wszystkie miłe słowa i pozdrawiam :D
#awanturaokase
źródło: IMG_8622
Pobierz

źródło: xyC0k7p6jV42TquK3p2gJAvfMDB2in9D
Pobierz@Aokx: que?
Ah no tak, ekologia to lewactwo, tu jest wykop, zapomniałem.
Ekoterroryzm to lewactwo i jak widać w dodatku naćpane i robiące syf w lesie.
Znaleźli jeszcze marichuanen do podawania dożylnie. No straszna sprawa. Żaden wykopek nie miał nigdy kontaktu z tego typu obrzydlistwami. No co za degeneraci. Nie to co 2 piwa lub małpka wypijane przez co drugiego pracownika leśnego przed pracą.
Po zdjęciach widać, jakie straszne zniszczenia dla lasu sprowadzili ci
PS. Mamy największy eksport drewna w historii Polski
@Franekdolas23: Co kto wyniósł z domu 乁(⫑ᴥ⫒)ㄏ
@USSCallisto A to był protest w sprawie ekologii, czy praw pracowniczych przypomnij?
@tekserew: Dwa razy, ale różnymi słowami napisałeś lewica ( ͡° ͜ʖ ͡°)