Wpis z mikrobloga

Tak myślałem wczoraj, dlaczego się on nie odzywa. Chyba skubany usłyszał :)

Zaplecze finansowe i techniczne "ponad przeciętną" zdecydowanie ma.
  • Odpowiedz
@Aguirre_gniew_brzozy jest bo zobaczą ich wszyscy publicznie powiedzą wszystko. Ja bym sie bał a ich miejscu o swoje bezpieczeństwo przed cu jeszcze sie nie ujawnili radzil bym już to zrobić bo zabija kogos dla pokazu,po cichu. Ja jednak wierzę Grushowi nawet z tych urywków.
  • Odpowiedz
@Usunelem_Konto: ja nie mogę powiedzieć, ze mu wierze natomiast przyglądając się z boku mogę powiedzieć, ze robi wrażenie jego rzetelność, kariera, osoby wstawiające się za nim.
Przychylił mu zaufania także Ross Coulthardt, który ma sporo argumentów na umotywowane Gruscha i cel którym się kieruje.
  • Odpowiedz
Sorry, że musiałeś to czytać, poprawione.

@Aguirre_gniew_brzozy Jest, bo zobaczą ich wszyscy publicznie. Powiedzą wszystko, będą bezpieczni. Ja, na ich miejscu, bałbym się o swoje bezpieczeństwo. Tych, którzy się jeszcze nie ujawnili, radziłbym już to zrobić, bo zabija kogoś dla pokazu po cichu. Ja jednak wierzę Grushowi, nawet na podstawie tych fragmentów."

( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aguirre_gniew_brzozy Ja wiem, że tak bezinteresownie to sie nie dzieje, tam jest jakaś walka agencyjna. Ale to już za wysokie szczebla. Przerażające, to co powiedział o zabijaniu lub niszczeniu życia ludzi, bo chcieli ujawnić prawdę. Mam nadzieję, że jednym z nich nie był to JFK.
  • Odpowiedz