Aktywne Wpisy

Krupier +61
Kiedy ostatni raz widzieliście u kogoś karton na chłodnicy? Ja jakoś parę dni temu, ale wcześniej to chyba już spokojnie z kilkanaście lat nic. Chyba ten patent odszedł w zapomnienie.
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: obraz
PobierzJak taka laska może być z takim dziadem? To nie jest fejk, bo znam tą osobę. Też, bez obrazy dla tego gościa, ale to nie jest jego liga. Ja wiem, że często kobiety w PL wyglądają lepiej, od swoich chłopaków. No ale kurde u mnie w firmie 40 letnia managerka (zresztą całkiem fajny m--f) ma lepszego chłopa.
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
Na korzyść laski przemawia jedynie to, że ona nie ma go nigdzie w zdjęciach, jest
źródło: IMG_6270
Pobierz

Pogódźcie się z tym, że ludzie są szczęśliwi z linuxem i jak windows jest wystarczający lub jest maksem waszych możliwości to po prostu to powiedzcie, a nie twórzcie historie ile to trzeba teraz sterowników nie wiadomo czego i całe życie w konsoli XD
To już też nie jest to co kilka lat temu, to po pierwsze. Po drugie w czasach GPT młoda osoba sobie wszystko ustawi bez najmniejszego problemu. Po trzecie dużo fajnych programów jest łatwo dostępnych, który zajebiście ułatwiają prace i życie. No i #windows i ogólnie projekty #microsoft są tak niedopracowane od kilku lat, że nie wiem po co to bronić w internecie, gdzie tylko się da to unikam, żeby się nie w------ć. Nie namawiam jak komuś dobrze z windowsem, ale dajcie spokój. Microsoft z googlem tak chamsko jebią inne systemy i wyszukiwarki, że dla mnie z samej tej przyczyny było warto
@Faraluch: ale to ty dzwonisz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
XD
@balrog84 Debian to jest gotowiec, wtf. Instalujesz i używasz. Mam na lapku.
Z tym brakiem kontroli to np potrzebowałem w jednym z moim komputerów wyłączyć na stałe windows defendera, otóż jest to niewykonalne i sam się włącza po bardzo krótkim czasie. Próbowałem różnych sztuczek, edytowanie rejestrów, polecenia konsolowe ale bez skutku.
źródło: 1000070612
PobierzKomentarz usunięty przez autora
xD Zwłaszcza na
@eeehhh: No to wymieniaj tych wszystkich specjalistów którzy na pewno nie są na Linuxie, raz raz. I jakieś dowody pokaż.
AutoCAD Architecture i Revit. A jak?
@SystemHalted2_0: Statystyki rynkowe mówią wszystko, papużko. Jola szczupła, Jola szczupła. Linux nie nadaje się do niczego ambitniejszego.
1. Zostałem zmuszony w pracy (z powodu softu, jaki używamy) do korzystania z Windowsa 11 - w tamtym momencie nadal byłem na 10 prywatnie i po raptem dniu korzystania z tego cudownego tworu stwierdziłem, że nie zamierzam nigdy tego szmelcu używać - to było jakoś 2 lata temu. 10 jeszcze nie była aż tak zła, ale od 7 konsekwentnie miałem wrażenie walki z UI oraz narastający
Marne odwracanie kota ogonem. Dalej nie udowodniłeś że żaden specjalista nie jest na Linuxach mitomanie.
@eeehhh:
Mój post jest w bardziej ogólnym miejscu, bo powinien trafić w
@SystemHalted2_0: Nie, ty po prostu desperacko szukasz oparcia w swoim kółeczku adoracyjnym.
Linux to jest marny % rynku i nie mam zielonego pojęcia co ci mam tu udowadniać. Zresztą kto to jest specjalista? Typ co stawia serwery