Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +369

Nupharizar +122
Myślę sobie o różnych rzeczach i teraz akurat padło na sprawę Pani Kazimiery Zaręby. Pamiętacie tę chorą akcję?
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.
Pani Kazimiera spóźniała się na zbiórkę przed odjazdem pielgrzymki w dalszą drogę. Organizatorzy wraz z uczestnikami poczekali na nią 30 minut, po czym pojechali w p---u.
Kamera monitoringu zarejestrowała ją kilka godzin później, jak błąka się bez celu i ślad po niej zaginął.
Oczywiście nikt za to nie odpowiedział.

Wreszcie po użeraniu się od 3 tygodni z siodłami wybrałem się pozbierać kwadraty. Łojzicku ile to radości sprawia. Było noszenie przez bagno, było prowadzenie w kopnym piachu i mycie napędu wodą z bidonu. Dawno się nie wybawiłem na rowerze.
Dzisiaj rano suport stwierdził, że fajna ta zabawa, ale do pracy jedziemy skrzypiąc jak stara baba z zakupów.
Także ten. Poleci ktoś suport który się nie rozsypie po 4,5kkm? FSA megaexo bb-4000 odpada. ;]
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: photo_5875502183208829006_x
Pobierzźródło: photo_5872865292332417002_y
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file885494848395819732
Pobierz