Wpis z mikrobloga

Na wykopie zawsze była horda agitatorów Krula, sam kiedyś wierzyłem w to "wycięte z kontekstu" i że Krul miał co innego na myśli, ale dorosłem
Mają niby 14% poparcia a tutaj już większość wpisów to co powiedział gigant ekonomii, piwny potentat Memcen, miłośnik roSSji Daun lub kolega Macierewicza Korwin.
Reszta to Wołyń, dzbany które mają w dupie naszą historię i kraj nagle walczą o ekshumację ofiar z przed 80lat, gdzie byliście przed wojną? Czemu teraz?
Tyle pytań
A wiecie jak wielkimi hipokrytami jesteści? Już tłumaczę.
Tania siła robocza imigrantów ze wschodu to najlepsze co się przydarzyło naszej gospodarce od dekady a ten omnibus ekonomi Memcen i reszta najchętniej by ich odesłała na front
Gdzie tu logika?
Pomyślcie chwilę tęgie głowy, co się stanie jak wasze populistyczne misie jakimś cudem będą rządzić i spełnią swoje główne postulaty czyli likwidację podatków i deportacja imigrantów? Przecież ten p--------j by się zawalił
A taka słaba Polska jest na rękę roSSji i Niemcom, to wyraźnie wskazuje czego wy tak naprawdę chcecie, obrońcy ojczyzny
Żenada
#konfederacja #bekazkonfederacji #ukraina #rosja #polityka
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alkoJezus: dałbym dwa plusy.
Niby wykop ma teraz 5 użytkowników, a w gorących same wpisy politycznych botów.
Szkoda że wykop tego szurstwa nie blokuje np. tagiem polityka.
  • Odpowiedz
  • 4
@alkoJezus:

Przy czym wojenna migracja z Ukrainy jest najlepszą z możliwych bo przyjeżdżały rodziny z dziećmi. Ci, którzy zostaną w Polsce dokładają do piramidy również od dołu.
Migracja zarobkowa z Azji dokłada tylko na środku, więc odwleka nieco w czasie p-----------e ale zwiększa jego skutki.
  • Odpowiedz
Jestem gotów poświęcić gospodarke żeby doje*ać PiSowi i PO

@duzy240: już jeden poświecił gospodarkę. Jak dorośniesz to zrozumiesz że gospodarka, ekonomia>światopogląd.
Moze i bym zagłosował na memcena ale stawianie koscioła ponad wszystko gospodarkę to xd.
1. Likwidacja podatków? Nie no memcen sobie tak żartował.
2. Likwidacja ZUS? No tutaj
  • Odpowiedz
@alkoJezus

Wołyń, dzbany które mają w dupie naszą historię i kraj nagle walczą o ekshumację ofiar z przed 80lat, gdzie byliście przed wojną? Czemu teraz?

Oczywiście, że przed wojną też się mówiło o Wołyniu, tylko przed wojną nikomu piana z pyska nie leciała jak się wspomniało o ludobojstwie. Dzisiaj zaraz się zleca wykopki i zasrają wpis, że to było dawno, że ich nie obchodzi, że Polacy sami sobie winni, że Bandera
  • Odpowiedz
Pomyślcie chwilę tęgie głowy, co się stanie jak wasze populistyczne misie jakimś cudem będą rządzić i spełnią swoje główne postulaty

@alkoJezus: Oni zasluguja na to zeby zyc w tym panstwie, ktore im zgotuje koalicja PiS-Konfederacja. Tyle ze nawet nie beda wiedziec w jakiej sa dupie bo i tak beda wierzyc w propagande ze zachod sie wali bo LGBT i imigranci xD

Szkoda tylko normalnych ludzi
  • Odpowiedz
  • 0
@nikifor spier...j pajacu, pierwszy raz cie na oczy widzę a udajesz że cokolwiek o mnie wiesz, kłamcą jak memcen i krzysiu. Nie ma tu miejsca dla skarpetosceptyków
  • Odpowiedz
@nikifor:

@alkoJezus: O koorva, następny dzisiaj po @Jabby co kiedyś popierał Korwina ale z niego wyrósł i teraz odradza. Jakiś nowy skrypt z centrali przyszedł? Dzisiaj zniechęcanie na "nawróconego korwinistę"? xD

Wy macie coś nie tak z głową. Jak masz za dużo wolnego czasu to sprawdź sobie co tu wypisywałem 10 lat temu.
  • Odpowiedz