Aktywne Wpisy
BornInSmokes +25
#kanalzero #nieruchomosci
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
Tak sobie czytam komentarze i tu i tam i wielkie oburzenie na Mentzena bo powiedzial, ze generalnie jak chcesz cos osiagnac i np kupic mieszkanie to musisz wiecej pracowac i powoli sie dorabiac. I ze zycie nie jest sprawiedliwe. I mimo, ze ten koles to nie moja bajka, to w sumie ma 100% racji w tej wąskiej kwestii, a tu kwik.
Generalnie, fajnie byloby kupic sobie 3-4 pokojowe mieszkanie w
ruda_stuleja +351
Czy jest jakiś głupszy argument niż, jak Cię nie stać na mieszkanie w wojewódzkim, to się wyprowadź do powiatowego?
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
Jak bardzo jestem w dupie ćwicząc na totalnie innym sprzęcie jak na zawodach? Jedyne miejsce, gdzie mogę trenować to sieciówka i tu jest kilka niuansów
- Talerze są x3 szersze, przy 240 kg+ SQ właściwie już mam je zapakowane pod korek sztangi, w efekcie biorąc ją na plecy po zdjęciu z racka się wygina + super głębokie hacki od racka
- Ławka - dziura pod łopatkami z 6 cm za niska, monolift a jak go zablokuje (zresztą nie wraca bo popsuty), to hacki mają 5 cm, aby wyciągnąć sztangę
- Martwy ciąg problem jak w siadzie, muszę dodatkowo założyć bumpera na początek, aby sztanga była na prawidłowej wysokości + #!$%@? pod korek talerze, rodełko prawie nie istniejące
Jedyny plus że zważyłem 8-10 talerzy 20-25 kg i faktycznie mają swoja wagę co do 100 g
Jak bardzo jestem w dupie i jak bardzo mogę się zaskoczyć?
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #fullborsukworkout
-dobra ława na zawodach też może pomóc, ale kwestia pozycji na nowej, wyższej.
- deadlift bary na zawodach zazwyczaj mają ostre radełko, więc łatwiej Ci będzie utrzymać. Co do bumpera - przy Twoich ciężarach to tak gryf na żeliwnych mocno zapracuje. Masz u siebie miękką sztangę czy raczej zwykłą?