Wpis z mikrobloga

• 0
@depish: myślę żeby jednak na początek kupić to mieszkanie a potem IT, chociaż coś osiągnąć jakby it nie wypaliło, a we Wrocławiu myślę że i tak jakąś ciekawą wmiare fajną pracę w okolicach 6-7k da radę znaleźć
  • Odpowiedz
@PussyDestroyer699: ehh, śmiechu warte, CHUop ma chUOpski face, i wkleja pepe, żeby ludziom się nie robiło nie dobrze podczas obiadu. A o manlecim wzroście już nie wspominam. Ciekawe co ChuOP robi, że studia zdał a nie w kołchozie jak każdy szanujący się przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°). Śmiechu warte..
  • Odpowiedz
  • 0
@tomek001Hej: 300k myślę za 2-3 lata, może szybciej, zależy też od tego czy w międzyczasie nie przejdę na jakiś neet czy coś xD, osiągnę, ale i tak na mieszkanie potrzebuje więcej :c
  • Odpowiedz
  • 1
@Scarface83: pewnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ostrzegam, pierwszy miesiąc nasilenie myśli magicznych, pierwszy tydzień może zdarzyć że się próba magiczna, potem już jest wmiare ok, a po pół roku spoko już jest, a no i to jest praca fizyczna na budowie za granicą ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°
  • Odpowiedz
  • 0
@Maxior99: spodziewam się tego, ale przynajmniej będzie lepiej niż gorzej... zajmę czymś głowę niz tylko użalaniem się nad h00yowym życiem.

z ciekawości, czym się zajmujesz zawodowo?
  • Odpowiedz