Aktywne Wpisy
KorpoRozowa +5
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 69.0% (823)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 31.0% (369)
hyperlink +20

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@IIWSwKolorze1939-45: Roland i Nachtigall nie podlegały OUN - powstały z ich inicjatywy, ale od początkud o końca podlegały Niemcom.
@IIWSwKolorze1939-45: no ja nie wiem, jak już to się pojawia kwestia Wierzchowin lub lubelszczyny, a nie powojennego o-----------a przez "Burego" (swoją drogą postaci ohydnej).
@pogromca_krasnali: a Wierzchowiny to kiedy były? Tez po wojnie. Na marginesie sprawa z ogromnymi niejasnościami i jak już, to była to zbrodnia odwetowa.
źródło: 347136210_783490863397724_2820577910215007091_n
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@JPRW: Obecnie to nikt, ale zaraz po drugiej światowej nie taki hipotezy latały. Chyba Burns o tym pisał, Motyka gdzieś też wspominał - a bazowane to było na tym, że generalnie OUN wtedy był ostro podzielony, UPA tak samo (dziwne, że nitk z naszych tagowych chistorykuf nie wspomina o podziale na "bulbowców" i "banderowców")
@jozef-dzierzynski Słyszałeś kiedyś takie pojęcie jak trolling?
źródło: 350010111_964523988016385_871309915318236215_n
PobierzSkala skundlenia i braku szacunku
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Też nie rozumiem wtrącenia o Żydach wiwatujących i kolaborujących z ZSRR (szczególnie po fragmencie jak UPA też ich mordowała). A może to negatywnie rzutować na cały tekst