Aktywne Wpisy

mickpl +1587
"Na rynku zostali głównie ci którzy szukają mieszkania, aby w nim osobiście zamieszkać" - XD
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co zrobiła wtedy jego partnerka? Zwyzywała go od najgorszych (nie będę cytować, bo mi post spadnie) i to chyba nie był pierwszy raz, skoro ich córka zatykała uszy i mówiła do siebie, że tego nie wytrzyma.
Dziecko usłyszało od matki "idź pisz, kur*a", a potem sugestię, by miało napisać "kaleka je*any roz****doli cały dom". Filmik trwa półtora minuty, więc można sobie posłuchać reszty słów.
To chyba p-----c, prawda?
Gdyby mąż tak zrobił żonie na wizji to zostałby na niego wydany wyrok, a babka już dawno byłaby po rozwodzie z orzeczeniem o winie. Tymczasem chłop:
- Żona tego dnia tłumaczyła mi, żebym w domu z tą rolką papieru za bardzo nie szalał, bo zna moją wagę, wie, że zwrotność jest słaba i przeczuwała jak to się może skończyć, a telewizor w pokoju praktycznie nowy, bo raptem druga rata została za niego zapłacona. Nie powinna tak zareagować, ale w nerwach tak czasem jest. Przede wszystkim filmik nie powinien trafić do sieci".
To tyle w sprawie tego, co mężczyzna może zrobić i robi w obliczu przemocy. Dopóki mu baba noża nie wbije to będzie pośmiewiskiem, gdy się na nią poskarży, albo nikt mu nie uwierzy, bo przecież jest większy.
#pieklokobiet #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #rozowepaski #niebieskiepaski #p-----c
@StdPtr: taki był co drugi-trzeci mąż (przemocowiec) w pokoleniu prawdziadków, dziadków, co któryś w pokoleniu naszych rodziców, więc to jeszcze jest kawałek życia i fallout ich zachowan. Na setkę przemocowych facetów musi się trafić kilka przemocowych bab
(Co zresztą mowiły maltretowane żony w wywiadach z policją po jakiejś tragedii)
@Invisiblinio: no brawo, tylko że to oficjalna narracja jeżeli chodzi o p-----c wobec kobiet i tak samo jest z mężczyznami.
12% kobiet przyznaje się do bicia partnera, ale tylko 5% mężczyzn przyznaje, że partnerka się nad nimi znęca.
moj wuj rzuca ciotke ze schodow, a ona go czasem bije jak on pijany po domu chodzi
A jak twój wujek zrzuca ciotkę ze schodów to mam nadzieję, że udzieliłaś jej pomocy, wzywając policję czy coś?
btw. czy takie zachowanie w obecności dziecka nie powinno wzbudzić zainteresowania jakiegoś mopsu czy coś?
Anyway, nigdy nie uwierzę, że przemocowcy są na tym samym poziomie. Nawet widać po zachowaniu w towarzystwie kto może być toksyczny i najczęściej to faceci.
Co wcale nie znaczy że to umniejsza, bo powinniście sie cieszyc że rzadziej szansa na toksyczną żonę
A z niebieską kartą racja
k̶o̶t̶ kobieta zniszczy człowiekowi życie - lol to tylko k̶o̶t̶ kobieta
@Shatter: a jak wbije będzie dochodzenie, czy aby na pewno nie w samoobronie
podsumowując c--j mnie to obchodzi.