Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 694
@Shatter: chłop był w Turbokozaku i jeszcze prawie tę babę tam przeprosił za to wydarzenie XD więc to nie jest wina kobiet, a tego, że nasze społeczeństwo to sami faceci beta którzy dają sobie wchodzić na głowę i nie potrafią postawić kobietom granicy
  • Odpowiedz
via Android
  • 31
@StdPtr to kpina jakaś. Nie umiałbym spojrzeć w lustro, gdyby miliony Polaków zobaczyły, jak ktoś mnie poniża, a potem biorę na siebie wine za to
  • Odpowiedz
@Shatter: Ona już ponoć "dostała" za swoje. Czytałem, czy oglądałem gdzieś wywiad z tym polskim Messim, wypowiadał się, że żona przeszła załamanie nerwowe przez jakby nie było słuszny hejt. Właściwie sytuacja ta odmieniła ich życie. Z drugiej strony każdy popełnia błędy, jeżeli są teraz szczęśliwi i nadal razem, to nic nam do tego.
  • Odpowiedz
@StdPtr: no niestety ta morda pantofla moze sie po nocach snic
cuck wie gdzie jego miejsce, ze wyglada jak sierota, ze na pewno nie jest z nim dla wygladu (zreszta pinglara to i tak gwno widzi XD)
juz ma pewnie wbite do lba ze ma tylko same wady
twardy_kij - @StdPtr: no niestety ta morda pantofla moze sie po nocach snic
cuck wie ...

źródło: snyffyapshot

Pobierz
  • Odpowiedz
@Shatter: nie zmienia faktu, że zwykła zaszczuta p---a z niego a sina stopa nie robi na mnie wrażenia. Jakby naprawdę mu się coś stało to by nie mógł wstać. I współczuję dziecku, chłop p---a, baba toksyk, standardowa polska rodzina.
  • Odpowiedz
@Shatter dobra ale czy normalni dorośli ludzie wymyślają jakieś zabawy w kopanie papieru toaletowego przed telewizorem w ciasnym pokoju? bo to brzmi jak coś co prędzej pięciolatek by wymyślił xd w sensie baba też jebnięta ale myślę że są siebie warci
  • Odpowiedz
via Android
  • 80
@chlop_gminny znowu winny facet, bo sobie kopał papier toaletowy w pokoju, to już w sumie dobry powód żeby go zwyzywać od skur****nów, kalek i innych w towarzystwie kilkuletneigo dziecka
  • Odpowiedz