Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +68
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

To się porobiło, kto to widzioł, nie tak wygląda zdrowy rynek deweloperski.
#nieruchomosci
@too_late_to_be_true: To nie jest śmieszne nic a nic. Przynajmniej dla tych "inwestorów". Bo dla reszty jest śmieszne jak najbardziej.
Chorzy ludzie.
@too_late_to_be_true: No ale jak sama nazwa wskazuje, tacy ludzie mają na sprzedaż mieszkania inwestycyjne, czyli najczęściej takie w których za cholerę nie idzie mieszkać w komfortowych warunkach.
@loginnawykoppl Jeść ci pozwolą. Jak
@mickpl: a od tego nie są mieszkania?
- Co najmniej 2 miejsca parkingowe na mieszkanie (+ niezależna pula miejsc dla gości. np 25% liczby mieszkań)
- Maksymalny procent liczby kawalerek i mieszkań dwupokojowych w budynku
- Minimalny metraż zależny od ilości pokoi.
- Ilość piwnic równa ilości mieszkań (wraz z minimalnym rozmiarem piwnicy)
- Oddzielne kuchnie lub aneksy budowane w taki sposób by dało się je oddzielić od salonu
Zwyrodnialcy! ( ͡º ͜ʖ͡º)