Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinnam się martwić o zdradę? Ⓘ
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega
Mam podejrzenie że moja dziewczyna mnie zdradza. Niedługo zaczynamy kolejny rok studiów ona psychologię zwierząt na Fryczu w Krakowie ja cyber bezpieczeństwo w Warszawie. Nie mogłem się przeprowadzić tam bo mam dobry układ na WAT i propozycję pracy marzeń jak ukoncze te konkretne studia. Ona pojechała w tamtym tygodniu na swoje mieszkanie w Krakowie i dowiedziałem się że w weekend przyjeżdża do niej jej kolega

wezsepigulke +236
źródło: temp_file5548817916853187496
Pobierz

Lubie grać z podkładem muzycznym z komputera. Mam piec, multiefekt i osobno komputer z którego włączam podkład na Winampie.
Czy istnieje jakiś interface pod USB, który pozwoli mi grać bez pieca? Chodzi o to żebym mógł jednocześnie w tych samych głośnikach komputera słyszeć Winampa i gitarę. Nie interesuje mnie nagrywanie. Wcześniej podłączałem gitarę pod AUX i używałem GuitarRig i sterowniki ASIO4All i niestety Winampa nie mogłem używać w tym samym czasie.
Myślę o zakupie Zoom U-22.
źródło: hhhhhhhhhhhhh
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kidi1: a nie masz wyjścia słuchawkowego w multiefekcie albo w piecu? Ja mam taką wtyczkę https://riff.net.pl/komba-gitarowe/58081-nux-mighty-plug-mp-2-wzmacniacz-sluchawkowy-do-gitary-i-basu-6936257207739.html podłączoną do wejścia liniowego w komputerze, z wejścia liniowego sygnał szedł na głośniki, nie gryzło się to z dźwiękami z kompa, było trochę ustawiania żeby ograniczyć brum ale może 30 minut to trwało. Żeby było wygodniej to dorobiłem sobie do tego przejściówkę żeby na biurku stała bo wkurzała mnie przy
źródło: zzzzzzzz3
Pobierz