Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +62
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

splinter96 +175
czyli 55 to max, warto zapamiętać
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000024421
Pobierz

Planuję sprzedać mieszkanie za około 250k. Czy szukać nabywcy już teraz, czy za kilka miesięcy?
W jaki sposób na sytuację wpływa/wpłynie kredyt 2%, sytuacja ekonomiczna, i ostatnie przepisy dotyczące pośredników? Muszę skorzystać z usług pośrednika, bo mieszkam pod Gdańskiem, a mieszkanie jest w Zabrzu i nie mogę tam każdorazowo jeździć, by udostępniać lokal do oglądania potencjalnym nabywcom. Co robić/na co zwrócić uwagę?
#mieszkanie #mieszkania #dom #domy #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: House-Flipper-Screenshots-11
PobierzNie wiem, co planujesz zrobić z tymi 250k, ale jeśli to twoja jedyna nieruchomość, albo jedna z nielicznych to ja bym tego nie sprzedawał