Aktywne Wpisy

I cyk 250 mil zrobione (。◕‿‿◕。)
Jak ocenianie moje szanse na przejście całego #pct aka #pacificcresttrail ?
#zlomkiemprzezswiat
Jak ocenianie moje szanse na przejście całego #pct aka #pacificcresttrail ?
#zlomkiemprzezswiat
źródło: image_picker_C1E5488A-1E2D-48E2-A0A2-A6C8A9063D2B-10251-0000014449F68B70
Pobierzjak oceniasz szanse Chłoporobotnik2137 na dokończenie całego szlaku pct?
- To wieprzek, dojdzie na 100% 47.3% (95)
- fizycznie da radę , ale kasa skończy się pierwsza 7.5% (15)
- . Na razie kozaczy. Sierra go przeczołga 7.5% (15)
- jeszcze 61 dni,panowie z ICE będą na niego czekać 13.9% (28)
- jakie Pct? chłop w Choroszczy siedzi i wysyła foty 22.9% (46)
- inna opcja - komentarz 1.0% (2)

Minieri +348
Lewandowski, Valencia - Barcelona 0:1
Mirror: https://streamin.link/v/9700b4fa
#golgif #golgifpl #mecz #valencia #fcbarcelona #laliga
Mirror: https://streamin.link/v/9700b4fa
#golgif #golgifpl #mecz #valencia #fcbarcelona #laliga
źródło: ezgif-48698e55f1588cd1
Pobierz

Hej wszystkim.
Od mojego rozstania z partnerem mija 1,5 miesiąca. Byliśmy razem 4 lata. Cały czas strasznie mnie to boli, mimo że logicznie myśląc było to nieuniknione i w zasadzie dobre dla mnie. On podjął decyzję o zerwaniu, generalnie powodem była różnica w perspektywie, ja chciałam rodziny, dziecka w ciągu najbliższych kilku lat, dla niego był to temat otwarty. Poza tym ja planowałam wszystko, od zakupów poprzez urlopy, on pozostawał bierny. Przy rozstaniu przyznał, że chce czuć, że to on kieruje swoim życiem, nie chce mieć planu i nie chce wiedzieć co jutro, za miesiąc czy rok się wydarzy. Mimo że mam dominującą osobowość często prosiłam go aby także podejmował decyzje w związku, bo ja się czuję, że go do wszystkiego zmuszam, poza tym w pracy muszę podejmować decyzje i ciężko mi robić to i w życiu prywatnym i zawodowym. Nie było na to reakcji, tylko ta ostateczna, stwierdził że mnie już nie kocha.
Próbuję rozmawiać ze sobą, chodzę na spacery, spędzam czas z ludźmi, na horyzoncie jest mężczyzna, który chętnie się mną zaopiekuje i jest dla mnie dobry, mężczyzna o którym zawsze marzyłam i jakiego chciałam. Ale mnie nadal boli.
Mój ex nadal ze mną mieszka, od sierpnia przeprowadza się do nowego mieszkania. Nie mogę wytrzymać gdy codziennie widzę jak "żyje pełnią życia". Imprezy w każdy weekend, pogwizdywanie do muzyki, śmiech gdy telefonuje ze znajomymi, wracanie późno do domu. Strasznie, ale to strasznie mnie do swędzi. Nie potrafię tego przeskoczyć, codziennie rano i wieczorem myśli i myśli, niepokój w brzuchu.
Jak mam sobie z tym poradzić? Mam dość cierpienia i jakieś nadziei z tyłu głowy "jeszcze będzie żałował i chciał do ciebie wrócić". On nie wróci nigdy, on nigdy się nie cofa.
#zwiazki #rozstanie #milosc
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: razzor91
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Dlaczego chcemy, żeby osoba z którą sie rozstajemy cierpiała? Jak nie cierpi to jest nam przykro?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
Tak naprawdę, to szczerze mówiąc obie te rzeczy, ale chyba bardziej że on jest szczęśliwy beze mnie i kłuje mnie to w oczy. W sensie
@mirko_anonim: Mówisz że wiesz że to dobre, on się bawi ma cię w dupie, a ty liczysz że wróci, ale wiesz że nie wróci?
LECZ SIĘ!
@mirko_anonim: To sobie uświadom że na świecie są ludzie od niego szczęśliwsi np. jak ja to w ogóle nic nie warta się poczujesz?
@mirko_anonim: no właśnie
@mirko_anonim: ale jesteś toksyczna
Może to było powodem zerwania?